Cote speciale pentru victoria lui McGregor cu Khabib

Așteptarea este aproape de sfârșit. Una dintre cele mai anticipate lupte din toate timpurile este aproape aici. Unibet a crescut cotele pentru o victorie a lui Conor McGregor în meciul său de revenire împotriva lui Khabib Nurmagomedov, la 2.75.
 
În aprilie situația a devenit incendiară, rivalitatea dintre cei doi explodând cu o cameră aruncată și geamuri sparte. Acum, însă, cei doi luptători revin în Octagon în prima luptă a lui McGregor de la înfrângerea suferită în fața lui Floyd Mayweather anul trecut în august.

Nu rata șansa de a-ți crește câștigurile într-un concurs care se conturează a fi complet de neratat.

Cum funcționează:

Click aici sa-ti deschizi un cont la Unibet daca inca nu ai unul.

Va fi o luptă pe cinste!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu