Abordarea tehnicianului Louis van Gaal poate aduce profit pariorilor! Vezi despre ce este vorba!

Antrenorul celor de la Manchester United, Louis van Gaal, este cunoscut ca fiind tipul de tehnician foarte prudent, ce se bazeaza in principiu pe posesia mingii, lucru demonstrat adeseori in sezonul actual.

» Sursa foto: www.telegraph.co.uk

O statistica recenta ne arata faptul ca ‘Diavolii Rosii’ din Manchester nu-si satisfac fanii pe teren propriu. Pe Old-Trafford, in ultimele noua meciuri inregistrate in toate competitiile, Louis van Gaal si compania nu au excilat la capitolul goluri marcate in prima repriza, ba dimpotriva, fiind fara gol inscris in acest interval! De opt rezultate albe de egalitate a avut parte Manchester United in ultimele noua dispute, pe cand intr-o alta partida au intrat in dezavantaj la cabine, scor 0-1 cu Norwich.

Ultimul meci in care Manchester United a marcat in prima repriza pe teren propriu a fost inregistrat la sfarsitul lunii septembrie, atunci cand Mata a transformat o lovitura de la 11 metrii in minutul ’34 a partidei cu VfL Wolfsburg din cadrul grupelor UEFA Champions League.

INSTRUCTIUNI - Cum sa deschizi cont prin Pariuri1x2.ro

Va rugam sa urmati pasii de mai jos:

1. Stergeti cookies astfel incat contul sa fie inregistrat corect

2. Apasati pe butonul din dreapta ( sau pe orice banner de pe site ) pentru a intra pe pagina NetBet si pentru a deschide contul

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu