Gokhan İnler, pe traseul Italia-Anglia-Germania intr-un interval de doar jumatate de an!?

Capitanul nationalei elvetiene de fotbal, Gokhan İnler, este foarte aproape de a se desparti de FC Leicester, actualmente formatia surpriza din Premier League.

» Sursa foto: www.napoliqube.it

Fostul lider al primului esalon fotbalistic din Anglia, in frunte cu tehnicianul italian Claudio Ranieri, nu s-a bazat foarte mult pe mijlocasul in varsta de 31 de ani, Gokhan İnler, cel ce a fost adus in vara anului precedent in schimbul sumei de 7 milioane euro de la SSC Napoli. De-a lungul celor 20 de etape inregistrate in acest stagiu in Premier League, adversarul Romaniei de la Campionatul European din 2016 a bifat doar cinci prezente in tricoul ‘Vulpilor’.

In momentul de fata, Schalke 04 il doreste insistent pe Inler, la fel ca si in vara anului precedent, atunci cand acesta din urma a fost destul de aproape de a semna un contract valid, lucru care, in cele din urma, nu s-a intamplat. Conform site-urilor de specialitate, sansele ca transferul sa fie finalizat pana la finele perioadei de mercato sunt foarte mari, acordul fiind dat chiar si de jucatorul in sine.

INSTRUCTIUNI - Cum sa deschizi cont prin Pariuri1x2.ro

Va rugam sa urmati pasii de mai jos:

1. Stergeti cookies astfel incat contul sa fie inregistrat corect

2. Apasati pe butonul din dreapta ( sau pe orice banner de pe site ) pentru a intra pe pagina NetBet si pentru a deschide contul

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu