AC Milan – Sassuolo: Cupa, ultima ţinta a „rossonerilor”!

AC MILANAC Milan si Sassuolo lupta diseara, pe San Siro, in primul meci din cadrul optimilor Cupei Italiei. Trupa gazda are doua obiective clare pentru acesta confruntare.

„Diavolii” milanezi au o revansa de luat in fata echipei pregatite de Di Francesco . In urma cu doar o saptamana, Sassuolo s-a impus cu 2-1 pe San Siro, intr-o partida contand pentru runda a 17-a de Serie A. Un esec neasteptat, mai ales ca AC Milan venea dupa o serie foarte buna. Vorbim de victoria cu Napoli si remiza de la Roma, plus succesul clar din Dubai Football Challenge, 4-2 contra Real-ului din Madrid.

Infrangerea a indepartat-o din nou pe AC Milan de ultima treapta a podiumului. Fata de primele doua pozitii, distanta este irecuperabila. In aceste conditii, Inzaghi este constient ca, in actual sezon competitional, cupa reprezinta singurul obiectiv pentru care echipa sa mai poate lupta.

Cu ale sale 9 remize si doar 4 esecuri in Serie A, cu un parcurs mai mult decat decent in deplasare si avand ascendentul moral dupa succesul recent de pe San Siro, Sassuolo va fi si de aceasta data o nuca greu de spart. Inzaghi spera insa sa evite o noua contraperformanta, mizand diseara pe  o buna parte dintre pisele grele ale echipei.

AC Milan (4-3-3): Abbiati; Abate, Alex, Zapata, De Sciglio; Poli, Essien, Saponara; Cerci, Pazzini, El Shaarawy.
Rezerve: Diego Lopez, Agazzi, Rami, Mexes, Zaccardo, Bonera, Armero, Montolivo, Muntari, Bonaventura, Menez, Niang.
Antrenor: Inzaghi.

Sassuolo (4-3-3): Pomini; Gazzola, Antei, Ariaudo, Longhi; Biondini, Magnanelli, Chibsah; Floro Flores, Floccari, Sansone.
Rezerve: Polito, Consigli, Acercbi, Terranova, Bianco, Vrsaljko, Cannavaro, Brighi, Missiroli, Pavoletti, Berardi, Zaza. Antrenor: Di Franceco.

AC Milan – Sassuolo – Concluzii

Nici de aceasta AC Milan nu va avea un meci usor cu Sassuolo. Totusi, pare greu de crezut ca echipa gazda, chiar si in aceasta perioada mai slaba pe care o traverseaza, poate lega doua esecuri consecutive cu o formatie ce valoreaza pana la urma de cateva ori mai putin. Nu avem cote bune la 1 solist, cu atat mai putin la 1 cu handicap 0. Acest din urma pariu insa, la o cotatie de 1.30, poate fi inclus pe un bilet. De asemenea, ne putem astepta la o confruntare in care tabela sa sufere cel putin 2 modificari.

 

 

Ne si distram: O cota de 100 000 pentru 2015!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 2

Lasa un comentariu