West Ham – Everton: Statistica propune pariurile…

West HamWest Ham si Everton au terminat la egalitate, scor 1-1,  partida de saptamana trecuta, contand pentru turul 3 FA Cup. Astazi, la Londra, este programata rejucare.

Dupa rezultatul de pe Goodison Park, ghinionisti se pot considera „ciocanarii”.  West Ham a marcat atunci prima, prin Collins in minutul 56 al partidei. Reusita egalizatoare a gazdelor a venit tocami in minutul 91 si a purtat semnatura lui Lukaku.

Perioada dificila

Pentru West Ham, egalul de la Liverpool face parte din serie de 5 confruntari consecutive, in care trupa lui Allardyce nu a mai simtit gustul victoriei. Ce-i drept, londonezii au si avut parte in aceste jocuri de adversari grei. Seria a inceput cu Chelsea (0-2), a continuat cu Arsenal (1-2) si Everton, pentru ca in weekend, West Ham sa scoata un egal contra unei alte echipe cel putin incomode, Swansea. A fost si remiza de acasa cu West Brom in aceasta serie, venita intr-un moment in care oaspetii incheiasera conturile cu tehnicianul Irvine.

Egala lui City

Daca in cazul lui West Ham se poate discuta de o situatie de moment, aparuta pe fondul unui program greu si incarcat, la Everton deja vorbim de o stagiune partial ratata. „Caramelele” sunt pe locul 12 in campionat, dar distanta fata de ultima clasata, este doar de 3 puncte. Doar 5 succese are Everton in acest sezon, carora li se adauga 7 remize. De mentionat este faptul ca ultimul „X” l-a bifat Everton chiar in weekend, acasa, cu puternica Manchester City. Fanii spera intr-un reviriment, iar o calificare in turul urmator al cupei, ar veni ca un balon de oxigen pentru aceasta formatie careia nu-i lipseste valoarea, ci increderea in fortele proprii.

Info

Everton marcheaza in continuare mult, la nivelul cu care ne-a obisnuit in anii precedenti. Defensiva insa este a doua cea mai slaba a campionatului in curs.

In 11 din ultimele 14 meciuri directe, au marcat ambele formatii.

Everton a inscris in fiecare din precedentele 16 confruntari cu West Ham. In ultima deplasare pe Upton Park, s-a impus cu 3-2

West Ham a primit gol in 20 din cele 23 de meciuri oficiale ale stagiunii. A marcat insa in21 dintre acestea.

Concluzii

Daca cele doua echipe vor propune evolutii pe linia celora din actualul sezon, dar si din meciurile directe recente, putem scoate doua pariuri. Everton inscrie are o cota de 1.35, in timp ce varianta ambele marcheaza este oferita intr-o cota de 1.70.

 

 

AC Milan – Sassuolo: Cupa, ultima ţinta a “rossonerilor”!

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu