Ar fi trebuit sa joace la AC Milan: „Negociasem, era totul aranjat!” 4 pariuri pe Cristiano Ronaldo, pe care le urmarim atent

Transferul lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid la AC Milan a luat prin surprindere intreaga suflare fotbalistica, dar se stia de mult timp ca portughezul voia sa plece din tabara „galacticilor”. Au aflat despre asta si oficialii lui AC Milan, care au fost la un pas sa ii puna contractul pe masa, in 2017. In cele din urma, CR7 nu a apucat sa semneze, fiindca „diavolii” si-au retras oferta!

Cotele partidei (Unibet)
Juventus – Spal
1.13 8.00 21.00

Ne gasiti si pe Instagram – CLICK AICI!

Decizia ar putea intra in istorie ca o uriasa eroare pe piata de transferuri. Cate cluburi si-ar fi permis sa refuze sa aduca in lot un jucator cu 5 Baloane de Aur in palmares, care inca are sete de performanta? Aparent, AC Milan este unul dintre ele. Iar fanii de pe San Siro se vor gandi o buna bucata de timp cum ar fi aratat sezonul echipei lor favorite, daca Ronaldo ar fi jucat in rossonero. Povesteste Marco Fassone, fost director executiv la AC Milan:

„E adevarat ca l-am vrut pe Ronaldo la AC Milan. Patronul Li Yonghong a cochetat cu ideea si eu l-am convins ca ar fi o idee buna sa incercam sa-l luam. Domnul Li il voia pe Ronaldo pentru ca stia ce importanta este imaginea lui pentru piata asiatica. Jucatorul voia sa plece de la Real. Ne-am intalnit in iulie 2017 cu el si cu agentul Jorge Mendes, sa vedem care ar fi costurile.

Totul era in regula, jucatorul ar fi semnat, iar conditiile financiare erau cele la care ne asteptam. Dupa acea intalnire, am decis sa renuntam la vis: Ronaldo era totusi prea scump pentru noi”, a declarat Fassone pentru Il Sole 24 Ore. Aparent, problema financiara era mai importanta decat lovitura de imagine data, avand in vedere ca AC Milan s-a confruntat cu mari dificultati economice de cand clubul a fost cedat de Silvio Berlusconi.

La un an distanta, Ronaldo a semnat cu Juventus

Fassone isi apara decizia, detaliind: „Cred ca am luat decizia corecta. La AC Milan au lucrat directori foarte priceputi, care au adus un profit suplimentar de 20 de milioane de euro. Clubul avea datorii de 126 de milioane de euro, multe sume acumulate din transferuri paguboase, cum a fost cel al lui Kalinic”. Aducerea lui Cristiano Ronaldo ar fi „dinamitat” calculele sefilor lui Milan, chiar daca este foarte posibil ca incasarile din marketing sa fi amortizat in cele din urma investitia.

La un an de la negocierile din 2017, cei de la AC Milan au asistat neputinciosi la prezentarea lui CR7 la Juventus, marea rivala din Serie A.

Desi a inceput mai greu sezonul, din punct de vedere personal, Ronaldo a ajuns la capacitate maxima si are acum 8 goluri in campionat, fiind depasit in ierarhia golgheterilor doar de polonezul Piatek, de la Genoa. La Unibet puteti paria pe 4 evenimente individuale, ce il au in prim-plan pe Cristiano Ronaldo:

La Unibet gasiti cea mai mare oferta de pariuri sportive, precum si o platforma in care puteti urmari LIVE VIDEO meciurile din toate intrecerile importante. La inscriere, Unibet ofera clientilor noi bonusuri de pana la 2.000 de RON! Astfel, primiti 250 de RON ca pariuri sportive fara risc. Avand cea mai variata oferta de pariere din Romania, Unibet isi fidelizeaza clientii cu recompense lunare, iar aplicatiile de mobil si desktop sunt SIMPLU de utilizat. Tot la Unibet puteti sa gasiti sloturile preferate, dar si pariuri pe jocuri de Bingo. Nu ezitati! Dureaza cateva minute sa va inregistrati si sa incepeti sa pariati simplu si confortabil, online.

CITESTE SI:

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 2 0


Lasa un comentariu