Australian Open – Ziua 2: Obtinem profit din nou

Australian Open

Turul 1 la Australian Open s-a incheiat. Din pacate pentru noi, Simona Halep a fost eliminata deja. Este o surpriza neplacuta, care ne afecteaza serios si castigul din aceasta zi.

Australian Open 2016 – Ziua 2

Ca si in cazul bilantului pe prima zi, publicat ieri, presupunem ca pe pronosticurile principale recomandate in articolele noastre am mizat 2 unitati, in timp ce pe pronosticurile secundare, cu o cota mai mare, trecute de obicei in articole sub forma “de incercat”,  am mizat o unitate.

Am anticipat un meci strans intre Gulbis si Chardy si pronosticul de peste 3,5 seturi a fost castigator, dar Ernest Gulbis nu a reusit sa castige in decisiv, pentru a reusi surpriza asteptata de noi. Mitu nu a avut prea multe sanse impotriva lui Goerges, care s-a impus, dupa cum pronosticam cu 2-0. Din pacate pentru portofelul nostru, Mitu si-a pastrat serviciul pe finalul setului secund si am ratat pronosticul cu privire la numarul de gameuri in meci la un singur game. Verdasco a reusit chiar mai mult decat ne asteptam. Noi am spus ca va lua un set. In schimb, l-a eliminat pe Nadal. Isner ne-a depasit si el asteptarile, castigand la 0. Din nou, pronostic principal castigator, secundar ratat. La meciul Irinei Begu stiam ca Larsson ii va pune probleme, asa ca am mizat ca va castiga un set. Din pacate, l-a castigat si pe al doilea, eliminand-o pe Irina si facandu-ne pe noi sa pierdem pronosticul secundar. In schimb, la meciurile Allertova vs Mattek-Sands si Sanders vs Dulgheru v-am dat cate doua pronosticuri corecte si astfel am obtinut un profit frumos. Din pacate, o parte din acel profit a fost pierdut in momentul in care veteranul Leyton Hewitt a castigat prea rapid meciul cu Duckworth, pentru ca surpriza provocata de Zhang sa ne dea o lovitura si mai serioasa.

Putea fi o zi mult mai buna, dar va trebui sa ne multumim si cu atat. Ziua a doua ne-a adus un profit net de 1,12 unitati.

Australian Open


BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 1

Lasa un comentariu