Am lansat LIVE SCORE PARIURI1x2! Tot ce trebuie sa stii, pe o singura pagina: cote, statistici, video si rezultate

Site-ul www.pariuri1x2.ro a lansat o platforma de LiveScore complexa, in care microbistii pot gasi TOATE informatiile de care au nevoie inainte de a paria pe un meci. Cu un meniu simplu de utilizat, toti pariorii pot vedea calendarul zilei, cele mai bune cote oferite de agentii, dar si statistici detaliate despre forma de moment a echipelor si istoricul duelurilor directe!

LIVE SCORE: TOATE REZULTATELE IN TIMP REAL!

Folsoind o platforma moderna conectat la un flux complet de evenimente, pagina de LiveScore a site-ului www.pariuri1x2.ro va tine la curent cu rezultatele in timp real de la toate meciurile disputate pe mapamond, timp de 24 de ore pe zi!

PROGRAMUL: CAUTI CELE MAI BUNE MECIURI ALE ZILEI?

Apasand pe butonul „Program” sau pe „Toate” din pagina de LiveScore, puteti viziona lista zilnica de meciuri, in ordine cronologica. Cu un simplu click pe partida dorita, puteti afla statisticile dinainte de meci, precum si modul in care puteti viziona Live VIDEO evenimentul dorit!

REZULTATE: AI RATAT FINALUL UNUI MECI SI NU STII SCORUL?

Cu un click pe butonul „Rez. finale” puteti accesa arhiva noastra de scoruri, in care veti regasi toate rezultatele din campionatele dorite. Daca vreti detalii suplimentare, puteti face click pe partida dorita si, in competitiile de top, veti avea acces inclusiv la echipele de start folosite!

COTE: CAUTI CEA MAI BUNA VALOARE?

Platforma de LiveScore va ofera si posibilitatea de a alege cea mai mare cota pentru un eveniment pe care doriti sa-l pariati, printr-o comparatie simpla accesata cu butonul „Cote”. Cu un click pe meciul dorit veti afisa cotele agentiilor online, iar voi va puteti alege casa de pariuri potrivita pentru selectia voastra! Astfel, nu mai este nevoie sa accesati pagina fiecarei agentii in parte, in cautarea cotei maxime.

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 18 3


Lasa un comentariu