Barcelona da lovitura! Unul dintre cei mai promitatori tineri mijlocasi din lume vine pe „Camp Nou” pentru 75 de MILIOANE de EURO!

Dupa imprumutul lui Kevin-Prince Boateng de la Sassuolo, Barcelona a dat adevarata lovitura la doua zile in urma acestui anunt. In aceasta seara (23 ian.), catalanii au anuntat transferul mijlocasului lui Ajax Amsterdam, Frenkie de Jong, in schimbul sumei de 75 de milioane de euro.


Boateng, „incalzirea” pentru adevaratul transfer

Beneficiind de din ce in ce mai putine optiuni viabile la mijlocul terenului, catalanii au actionat rapid. Dupa transferul temporar al lui Kevin-Prince Boateng, Barcelona isi va intari linia mediana din vara, atunci cand va sosi dinspre Amsterdam Frenkie de Jong, un mijlocas in varsta de 21 de ani, ce poate evolua si pe postul de fundas central. Integrat inclusiv in nationala mare a Olandei, de Jong joaca de trei sezoane pentru echipa mare a lui Ajax, afisand evolutii remarcabile in tot acest timp. Impresionant este si salariul pe care de Jong il va incasa pe „Camp Nou”. 10 milioane de euro pe sezon + alte 6 in functie de bonusuri reprezinta remuneratia pentru tanarul mijlocas olandez pregatit sa faca senzatie in tricoul „blaugrana”.

60 de milioane de euro este cota de piata a lui Frenkie de Jong, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com;

5.25 este cota oferita de Unibet pentru ca FC Barcelona sa castige trofeul Ligii Campionilor in sezonul 2018/2019.

 

Ne gasiti si pe Instagram – CLICK AICI!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu