Yaya Toure fuge de Guardiola! Vezi ce oferta gigant are ivorianul!

Conform presei britanice, Yaya Toure isi pregateste despartirea de Manchester City. Unul dintre motive l-ar reprezenta chiar numirea lui Pep Guardiola la timona gruparii de pe Etihad, mutare care se va produce dupa incheierea stagiunii in curs.

Toure a parasit-o pe Barcelona in anul 2010, pe cand trupa catalana era condusa chiar de Guardiola. Nu se stie daca motivul despartirii de Barca a fost reprezentat de o relatie incordata intre jucator si antrenor, dar speculatiile exista.

Oricum, daca va lua decizia de a pleca de la City, cu care mai are contract pana in vara lui 2017, Toure n-ar duce lipsa de oferte. Cea mai clara ar fi venit deja pe adresa clubului englez, mijlocasul de 32 de ani fiind mai mult decat tentat sa faca pasul spre prima liga chineza. Jiangsu Suning i-ar fi facut ivorianului o propunere financiara irezistibla: 40 de milioane de euro net pe sezon! In acest fel, Toure ar ajunge sa castige 760,000 € pe saptamana, fata de ”doar” 320 000 € , salariul pe care il incaseaza saptamanal la City.

Toure ar deveni astfel unul dintre cei mai bine platiti jucatori ai lumii, insa ar ramane in continuare departe de primii doi: Lionel Messi , 63 milioane de euro pe an si Cristiano Ronaldo cu aproximativ 52 de milioane de euro pe an incasati de la Real Madrid.

Leicester realizeaza afacerea iernii in Premier League!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu