Saptamana cu meciuri din cupele interne: Vezi pe ce poti paria!

Desi mai putin animata si aceasta sapatamana ne va propune o serie de dueluri fotbalistice extrem de atractive. Cele mai multe dintre acestea sunt programate in fazele superioare ale cupelor interne.

Cupa Germaniei – sferturi

Marti avem derby-urile fazei. Leverkusen si-a incarcat bayeriile si moralul prin remiza cu Bayern Munchen, iar acum ataca semifinalele, acasa, impotriva lui Werder. Trupa din Bremen este insa in mare forma.
Cam pe aceleasi coordonate se joaca si Stuttgart – Dortmund. Totusi, un important plus de valoare de partea Borussiei, care are ca obiectiv de maxima importanta castigarea cupei.

Hertha Berlin joaca miercuri la Heindenheim. Echipa de Zweite a avut un parcurs destul de lejer pana in sferturi. Cu Hertha, lucrurile se vor complica. Miercuri o vedem la treaba si pe Bayern Munchen. Liderul Bundesligii n-ar trebui sa se impiedice in deplasarea de la Bochum, chiar daca Guardiola va arunca in lupta mai multe rezerve.

spbet cupe

Cupa Spaniei – semifinale retur

In Spania se joaca mansele retur ale semifinalelor Cupei Regelui. Zarurile sunt aruncate in ambele confruntari, dupa ce in tur, acasa, Barcelona si Sevilla si-au spulberat rivalele. Catalanii au trecut de Valencia cu 7-0, in timp ce andaluzii s-au impus cu 4-0 contra Celtei Vigo!  Returul de pe Mestalla va fi transmis LiveVIDEO de SportingBet.

spbet spania

Cupa Frantei – optimi

Ca in fiecare an, surprizele se tin lant in Cupa Frantei. Asa se face ca in optimile intrecerii au ajuns formatii pierdute in esaloanele inferioare, precum St Malo US, Sarre Union US sau Trelissac. Nimeni nu ganteaza ca drumul lor se va opri aici!
Avem insa si partide tari in aceasta faza, cu un derby pe Parc des Princes. Miercuri seara, de la ora 22:05, se joaca PSG – Lyon!  Aceasta partida, alaturi de Bordeaux – Nnates si Troyes – St.Etienne vor fi transmise LiveVIDEO de SportingBet.

spbet franta

Cupa Angliei – rejucari, turul 4

In FA Cup avem doua rejucari din faza 16-milor. West Ham – Liverpool (0-0 pe Anfield) si WBA – Peterborough (2-2 pe terenul echipei de Premier League).

FA Cup

Profita de oferta exclusiva SportingBet: 100% pariu fara risc la prima depunere!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu