Intra si tu in joc: La fiecare 5 pariuri primesti 100 lei bonus!

Aceleasi mize, castiguri suplimentare consistente! Betfair iti propune o oferta de bun-venit extrem de atractiva: la fiecare 5 pariuri, castigi GRATUIT pana la 100 de lei! Iti poti adauga in cont pana la 500 lei, fara mize si riscuri suplimentare!

Cum pot primi bonusul?
  • Inregistrează-te la Betfair accesand aceasta pagina și folosind la inscriere codul promoţional ZBAN01. Doar astfel poți beneficia de promoție!
  • Plasează 5 pariuri simple de minim 50 RON (10€), fiecare la o cota de 1.50 sau mai mare. Pariurile plasate pe aceeași selecție nu se califică pentru această promoție.
  • Dupa soluționarea celor 5 pariuri,  vei primi din partea Betfair un bonus de 100 RON (20€). Poți beneficia de această ofertă de 5 ori pentru a primi un bonus de maxim 500 RON (100€) *

Ia-ti bonusul de 500 lei!

Exemplu:

In urmatoarele 3 zile, joci la Betfair 5 pariuri, indeplinind conditiile cota minima 1.50, miza/pariu cel putin 50 de lei). Dupa ce meciurile pariate de tine se vor disputa, in termen de 24 de ore, Betfair iti livreaza in cont primul bonus, in valoare de 100 de lei. Apoi poti trece la pasul urmator, pariind pe alte 5 meciuri, pentru inca 100 de lei gratuiti oferiti de Betfair!

* Clienții au 7 zile la dispoziție pentru completa fiecare etapă a promoției (5 pariuri simple de minim 50 RON). Daca in termen de 7 zile nu se îndeplinesc toate condițiile de calificare, vei fi automat transferat la pasul următor fără primirea bonusului aferent pentru etapa precedentă. Vei fi transferat la următoarea etapă (de la prima etapa la a doua) doar daca cele 5 pariuri care se califică au fost soluționate.

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 550 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu