Premier League: Prefatam etapa cu numarul 27!

Premier League ne ofera si in aceasta etapa un derby ce se anunta a fi unul incins, Arsenal face deplasarea pe Old Trafford, duminica de la ora 16:05.

„Tunarii” vin dupa o prtida dificila jucata acasa in Champions League in fata Barcelonei, insa si United va avea de tras joi seara in duelul cu Midtjylland, dupa ce au cedat in prima mansa cu 1-2.

Primul meci al etapei se joaca acasa la West Ham, „ciocanarii” primind vizita celor de la Sunderland de la ora 14:45. Liderul campionatului, Leicester, vrea sa profite de forma slaba a celor de la Norwich si sa isi i-a inapoi punctele pierdute in etapa precedenta pe Emirates cand a fost invinsa de Arsenal cu 2-1. Hiddink si Chelsea joaca sambata de la ora 17:00 pe terenul „sfintilor” de la Southampton, in unul dintre cele mai interesante meciuri ale etapei. Cu sanse infime de a se mai salva de la retrogradare, Aston Villa se deplaseaza la Stoke cu speranta de a mai aduna cateva puncte in clasament. Watford si Bournemouth nu mai spera la mare lucru in acest sezon, ambele fiind aproape sigure de prezenta in Premier League si in sezonul viitor, insa fara sanse reale de a prinde un loc de cupe europene. Vecine de clasament si la egalitate de puncte, WBA si Crystal Palace se intalnesc intr-un duel de mijlocul clasamentului, in ultimul meci al zilei de sambata. Ultima partida a etapei se joaca la Londra acolo unde Tottenham primeste vizita celor de la Swansea. Londonezii nu vor avea insa o partida foarte usoara, avand in vedere ca joi isi disputa returul impotriva Fiorentinei din Europa League.

Premier

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu