Ei sunt România U21 »» Surprize de proporții în lotul final ales de Mirel Rădoi pentru EURO 2019!

Selecționerul reprezentativei de tineret a România, Mirel Rădoi  s-a decis asupra lotului final de 23 de jucători cu care va încerca să scrie istorie la Campionatul European Under 21 care va avea loc luna viitoare în Italia și San Marino. 

Față de lotul preliminar anunțat, lipsește Răzvan Marin, fotbalist căruia Ajax i-a interzis să meargă cu România la turneul final al EURO 2019 dar și Mihai Butean (Astra), Deian Sorescu (Dinamo), Denis Ciobotariu (Dinamo), Ricardo Grigore (Dinamo), Andrei Radu (Concordia Chiajna), Răzvan Oaidă (FC Botoșani), Lorand Fulop (FC Botoșani), Valentin Costache (CFR Cluj) și Valentin Gheorghe (Astra).
„Lipsește unul dintre cei mai importanți jucători, Răzvan Marin. Din păcate, Ajax nu a fost de acord ca el să participe la turneul final, acesta fiind programat în afara datelor oficiale. Am încercat să aleg cei mai buni jucători, cei mai în formă. Vor fi și jucători nefericiți în urma deciziei, dar nu am putut convoca mai mult de 23 de jucători”, a declarat Mirel Rădoi.
Naționala de tineret va fi prezentă după o pauză de 21 de ani la turneul final găzduit în luna iunie de Italia și San Marino.
„Tricolorii mici”  vor debuta la turneul final pe 18 iunie, împotriva Croației, și fac parte dintr-o grupă de foc în care se mai află Anglia și Franța, princialele favorite la câștigarea turneului final.
Bookmakerii dau șanse mici selecționatei lui Mirel Rădoi de a trece de faza grupelor, „tricolorii mici” având cota 17.00 pentru a reuși să termine prima în Grupa C și a accede astfel în fazele superioare ale competiției.

Alături de Anglia, cealaltă adversară a României la Europeanul de luna viitoare, Franța este favorită la câștigarea turneului final, ambele având la pariuri o cotă de 5.50 pentru a câștiga trofeul!


Campionatul European se va disputa în perioada 16-30 iunie 2019, în 5 orașe din Italia și în San Marino: Bologna, Reggio nell’Emilia, Cesena, Trieste, Udine, Serravalle. Din cele 3 grupe se vor califica în semifinale câștigătoarele și cea mai bună ocupantă a locurilor secunde.
Drepturile de televizare ale partidelor de la EURO 2019  au fost achiziţionate de Televiziunea Română. Partidele de la turneul final vor putea fi vizionate pe canalele Televiziunii Române (TVR 1, TVR 2 şi TVR HD).

Lotul României la EURO 2019:
Portari: Ionuț Radu (Genoa), Cătălin Căbuz (Hermannstadt), Andrei Vlad (FCSB)
Fundași: Cristian Manea (CFR Cluj), Ionuț Nedelcearu (FC Ufa), Adrian Rus (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Alexandru Pașcanu (Leicester City), Virgil Ghiță (FC Viitorul), Florin Ștefan (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Radu Boboc (FC Viitorul)
Mijlocași: Tudor Băluță (FC Viitorul), Dragoș Nedelcu (FCSB), Alexandru Cicâldău (U Craiova 1948 CS), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Dennis Man (FCSB), Ianis Hagi (FC Viitorul), Florinel Coman (FCSB), Darius Olaru (Gaz Metan Mediaș), Denis Drăguș (FC Viitorul), Vlad Dragomir (Perugia)
Atacanți: George Pușcaș (Palermo), Adrian Petre (Esbjerg fB), Andrei Ivan (Rapid Viena)

Grupa C               
ROMÂNIA
Franța
Anglia
Croația

Program Grupa C
18 iunie 2019: România– Croația (San Marino, 19:30), Anglia – Franța (Cesena, 22:00)
1 iunie 2019: Anglia – România (Cesena, 19:30), Franța – Croația (San Marino, 22:00)
24 iunie 2019: Franța – România (Cesena, 22:00), Croația – Anglia (San Marino, 22:00)

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!

Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu