Inca un COSMAR cu norvegienii? Ultimele doua dueluri directe dintre Romania si Norvegia au adus surprize la pariuri si lacrimi pentru „tricolori”

Pe 7 iunie, de la ora 21:45, Romania joaca (deja) un meci cu potential decisiv in calificarile pentru Euro 2020. „Tricolorii” lui Cosmin Contra se deplaseaza la Oslo pentru partida cu nationala Norvegiei, din etapa a treia a preliminariilor. Un esec pe teren nordic ne-ar putea fi fatal!

Cotele partidei (Sportingbet)
Norvegia – Romania
2.05 3.40 3.80

Cosmin Contra s-a aflat pe teren, ca jucator, la precedentele doua dueluri directe ale Romaniei cu nationala norvegiana. Amintirile nu sunt deloc placute pentru actualul selectioner. In preliminariile Euro 2004, Romania a fost repartizata in aceeasi grupa cu Norvegia, iar „tricolorii” nu au reusit sa invinga nationala lui Carew, Solskjaer si Riise. Ambele partide au fost ca un cosmar pentru romani.

Gazonul, inamicul Romaniei

Meciul tur a avut loc pe 12 octombrie 2002, la București. Romania nu a jucat rau, insa gazonul a fost grav afectat de ploaie si constructia jocului a suferit in tabara tricolora. A castigat in cele din urma Norvegia, cu 1-0, pentru ca Steffen Iversen a marcat (’83) dupa un corner – o reusita norocoasa. Cu Rat, Chivu, Contra, Mutu si Moldovan pe teren nu am reusit sa inscriem, iar Anghel Iordanescu i-a trimis pe teren, in repriza secunda, pe Adi Ilie, Marius Niculae si Daniel Pancu. A fost in van, pentru ca Norvegia s-a aparat supranumeric pe final de meci si a fugit acasa cu victoria. A fost o mare surpriza la casele de pariuri, pentru ca Romania era considerata favorita, cu o cota de 2.00 pentru succes. Victoria nordicilor era cotata cu 4.50 la majoritatea agentiilor.

Ghinionul ne-a „lovit” din plin

Returul s-a disputat in conditii mult mai bine. Pe arena Ullevaal din Oslo, Romania a venit cu o echipa talentata la joc, insa ghinionul ne-a lovit din nou. De aceasta data, Norvegia era favorita la pariuri, insa gazdele n-au dat vreo clipa senzatia ca pot castiga! Am fost mai ofensivi si mai inventivi, iar Ionel Ganea a deschis scorul logic, in minutul 64. Credeam ca vom obtine succesul vital, insa soarta a fost din nou cruda. Masivul Carew a atins mingea cu mana in careul Romaniei, dar arbitrul slovac Lubos Michel a considerat ca hentul a fost comis de…Chivu!

Fundasul roman il tatona pe varful Valenciei, iar reluarile au demonstrat clar ca mana care a lovit balonul ii apartinea nordicului. S-a acordat penalty, iar Solskjaer a transformat pentru 1-1 (’78), rezultat care a lasat Romania intr-o situatie disperata.

„Tricolorii” aveau nevoie de victorie in Danemarca, in ultima etapa a preliminariilor, cand Zeita Fortuna le-a intors din nou spatele: Romania a condus cu 2-1 la Copenhaga, a ratat ocazii imense, iar Martin Laursen a egalat pentru danezi, la ultima faza. A fost 2-2, Romania a ratat calificarea la Euro, iar momentul de declin al fotbalului nostru devenea acut. In total, Romania a jucat 4 dueluri directe cu Norvegia, reusind un singur succes. Casele de pariuri ofera cota 3.80 pentru un succes „tricolor” vineri.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 1


Lasa un comentariu