Duel sub semnul echilibrului la Tampere între Finalnda și Bosnia-Herțegovina!

Finlanda va primi sâmbătă, 8 iunie, de la ora 19:00 pe „Ratina Stadion” din  Tampere vizita reprezentativei Bosnia- Herțegovina într-un meci contând pentru cea de-a treia etapă din cadrul Grupei B preliminare a Campionatului European din 2020.

Cele două selecționate sunt vecine de clasament ocupând locurile 3 și 4 ale unei grupe care este condusă de Italia secondată de Grecia, elenii având 4 puncte, la fel ca și Bosnia- Herțegovina, dar un golaveraj superior.

Clasament Grupa J


În primele două partide pe care le-a susținut în această grupă preliminară, Bosnai- Herțegovina a obținut o victorie, 2-1 pe teren propriu cu Armenia, înregistrând și o remiză tot pe teren propriu, 2-2 cu Grecia.
În schimb după un debut ratat în aceste preliminarii, în care s-a înclinat cu scorul de 2-0 în Italia, Finlanda a dat semne de revenire și a învins în Armenia clar cu 2-0.

Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.

Concluzii:                    
E limpede că lupta pentru cele două locuri care asigură calificarea din această grupă la Euro 2020 se va da între Italia, Grecia, Bosnia-Herțegovina și Finlanda, celelalte două reperezentative care fa parte din această grupă, Armenia și Liechtenstein pot emite pretenții la calificare.
Din acest motiv, miza celor trei puncte puse în joc în acest duel este imensă, cu un rezultat pozitiv cele două formații rămânând în continuare cu șanse reale la calificare. În schimb cu un eșec, atât Finalnda cât și Bosnia- Herțegovina ar pierde teren în lupta pentru calificare. Acesta este și motivul pentru care ne așteptăm la o partidă închisă, cu puține goluri.

Pont:
PSF X- cota 1.65

De încercat:
Sub 2.5 goluri- cota 1.57

La EURO 2020 se califică direct primele două clasate în fiecare grupă preliminară.
Pariurile pe grupele de calificare la Euro 2020, pot fi gasite în rubrica de Pariuri Speciale a agenției Betano!

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!

Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu