„Guriță” forțat să-i titularizeze pe Ianis Hagi și George Țucudean la Oslo »» Aici ai echipele probabile și ultimele noutăți din tabăra „tricolorilor!”.

Prima reprezentativă a României întâlneşte, vineri, de la ora 21:45, la Oslo, selecţionata Norvegiei, într-o partidă contând pentru etapa a treia a Grupei F a preliminariilor EURO 2020.                        

Din lotul convocat inițial de Cosmin Contra pentru această dublă din preliminarii pe care „tricolorii” o vor susține vineri 7 iunie cu Norvegia și luni 10 iunie cu Malta, ambele dueluri fiind progrmate în deplasare, lipsește Alexandru Cicâldău. Acesta a acuzat unele problme medicale iar „Guriță” de comun acord cu Mirel Rădoi, selecționerul reprezentativei Under 21 a României a decis ca mijlocașul să rămână acasă și să se recupereze din punct de vedere medical, urmând a se alătura lotului dede tineret pentru participarea la Campionatul European U21.

Deschide-ti acum un cont la Betano – Ai BONUS 500 de lei pentru pariurile tale
Pentru dubla cu Norvegia și Malta, Cosmin Contra a decis să nu mai cheme în locul lui Cicâldău alt fotbalist, „Guriță” având la dispoziție 25 de jucători din care îi va alege pe 23 de pe foaia oficială de joc.

Ianis si Tucudean, titulari la Oslo!
Ultimele vești din tabăra „tricolorilor” dau ca sigură titularizarea lui Ianis Hagi în linia mediană, fiul „Regelui” având de partea sa forma de excepție prinsă în finalul sezonului fotbalistic recent încheiat în Liga 1. De asemenea, în atac golgeterul Ligii 1, George Țucudean care este la potențial 100% va fi preferat în detrimentul lui George Pușcaș, „Guriță” mizând pe forța și experiența pe care Țucudean o are față de Pușcaș.

Betano oferă cota 2.10 pentru un meci în care ambele echipe înscriu!
Înaintea acestei „duble”, selecționata pregătită de Cosmin Contra are 3 puncte în grupă din două meciuri după 1-2 cu Suedia în deplasare și 4-1 cu Insulele Feroe pe teren propriu, fiind pe locul 3 în urma Spaniei care este lider cu 6 puncte și la un punct distanță de Suedia care ocupă locul 2 cu 4 puncte. Adversara „tricolorilor” de vineri, Norvegia se află pe locul 5 în grupă cu un singur punct obținut în urma remizei spectaculoase, 3-3 cu Suedia de pe teren propriu.

Echipe probabile Norvegia- România
Norvegia: Hansen- Elabdellaoui, Nordtveit, Ajer, Aleesami- Odegaard, Selnaes, Henriksen, Elyounoussi- Johnsen, King
România: Tătăruşanu- R. Benzar, D. Grigore, Săpunaru, Bancu- T. Băluţă, R. Marin- Chipciu, Stanciu, I. Hagi- Țucudean

La EURO 2020 se califică direct primele două clasate în fiecare grupă preliminară, iar România are în acest moment o cotă de 4.00 pentru a îndeplini acest obiectiv.

Pariurile pe grupele de calificare la Euro 2020, pot fi gasite în rubrica de Pariuri Speciale a agenției Betano!

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!

Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu