Se face schimbul verii in NBA! LeBron James si Anthony Davis, colegi din sezonul viitor!

LeBron James va avea in sfarsit un coechipier pe masura la Los Angeles Lakers. Asa cum multa lume se astepta, Anthony Davis va ajunge in La La Land si va semna un contract pe un sezon cu fosta campioana din NBA. 


Dupa mai multe tentative esuate la mijlocul sezonului precedent, Lakers au reusit sa puna mana pe Anthony Davis, unul dintre cele mai dotite nume din NBA in ultimele luni. In schimbul sau, trupa din LA ii va trimite in New Orleans pe Lonzo Ball, Brandon Ingram, Josh Hart, dar si 3 selectii pentru prima runda a draft-ului.

Celor de la Lakers nu le va fi usor in aceste conditii. Chiar daca AD poate fi clasat fara probleme intre primii 5 jucatori ai momentului, acestia nu mai au un lot foarte echilibrat si vor avea nevoie si de alte achizitii in aceasta pauza competitionala.

Aceasta mutare a afectat si cotele pentru castigarea titlului in sezonul viitor, Los Angeles Lakers fiind in prezent principala favorita la castigarea trofeului, insa acest lucru se datoreaza intr-o mare masura accidentarilor suferite de Kevin Durant si Klay Thompson, doi dintre cei mai importanti jucatori din lotul celor de la Golden State Warriors, accidentari care ii vor impiedica sa joace in stagiunea urmatoare, sau cel putin in cea mai mare parte a acesteia.


Deschide-ti acum un cont la Unibet si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 250 lei GRATUITI pentru pariurile tale!



Urmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu