Cupa Africii pe Națiuni – Pariurile în Cupa Africii Pe Națiuni îți pot aduce până la 500 RON FREEBET!

In perioada 21 iunie – 2 iulie se desfasoara editia 2019 a cupei Africii Pe Natiuni Cu ocazia celui mai important turneu din Africa, NetBet vine cu o SUPER PROMOTIE ce iti aduce pana la 500 RON sub forma de FREEBET!


Cum pot beneficia de freebet-ul de 500 RON saptamanal pe Cupa Africii pe Natiuni?

Totul este EXTREM DE SIMPLU!

Cupa Africii pe Națiuni debutează cu faza grupelor pentru care Netbet ți-a pregătit o ofertă specială pe 4 niveluri care îți poate aduce până la 500 RON FREEBET. Nu uita că poți urmări întreaga competiție la NetBet TV pentru a-ți fi și mai ușor să te implici în acțiune! Indiferent de rezultatul meciului, NetBet te răsplătește!

Nivelul 1 – 100 RON FREEBET CADOU – min. 10 bilete

Nivelul 2 – 200 RON CADOU (2 X 100 RON FREEBET) – min. 20 bilete

Nivelul 3 – 300 RON CADOU (2 X 150 RON FREEBET) – min. 30 bilete

Nivelul 4 – 500 RON CADOU (2 X 250 RON FREEBET) – 36 de bilete (pariuri pe toate cele 36 de meciuri din grupe)

Pariurile plasate pot fi LIVE sau PRE-LIVE în valoare de cel puțin 50 RON fiecare și cu o cotă minimă de 1.8 pe câte un meci distinct din faza grupelor a Cupei Africii pe Națiuni (21/06 – 02/07/2019), iar indiferent de rezultatul pariurilor noi te premiem cu suma corespunzătoare nivelului în care te încadrezi la sfârșitul promoției.

Pentru a profita de oferta, urmeaza pasii de mai jos:

NOTĂ: Primele 10, 20, 30 sau 36 de pariuri eligibile (în funcție de nivelul pentru care optezi) vor fi luate în considerare pentru acordarea freebeturilor. Freebeturile se pot folosi pe orice sport din oferta NetBet.


Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu