Franta U21 – Romania U21: „Tricolorii” se pot CALIFICA in „CAREUL DE ASI” si cu o INFRANGERE! Ai AICI principalele calcule inaintea partidei DECISIVE din grupe!

Romania U21 a reusit sa obtina doua victorii MAGISTRALE in primele doua partide din grupa. Selectionata lui Mirel Radoi le-a DEMOLAT pe Croatia U21 (4-1) si pe Anglia U21 (4-2). Ultimul „hop” al tineretului este meciul impotriv Frantei.


Cum se poate califica Romania cu o infrangere in semifinalele competitiei
Calculele calificarii in”careul de asi”

Inainte de toate, Romania U21 va beneficia de un avantaj extrem de important. Aflata in Grupa C, echipa „tricolora” va aea rezultatele din grupele A si B. In acest sens, Mirel Radoi va sti exact cum sa abordeze ultima partida a grupei, unde, in functie de jocul rezultatelor din celelalte grupe, Romania s-ar putea califica in semifinale inclusiv cu o infrangere!

Pentru ca Romania sa se califice in semifinalele competitiei de pe pozitia a doua, formatiile aflate in primele doua grupe vor trebui sa nu obtina victorii la o diferenta mare de scor, dupa cum urmeaza:

Clasament si analiza Grupa A

In ultima etapa vor avea loc confruntarile Polonia – Spania si Italia – Belgia. Atat Italia, cat si Spania, pot termina pe locul 2 cu 6 puncte, insa „tricolorii” beneficiaza de un golaveraj net favorabil acestora (+5). In acest scenariu, Romania ar trebui sa fie DEMOLATA de Franta pentru a rata calificarea.

Clasament si analiza Grupa B

Situatia din cea de-a doua grupa este aproape trasa la „indigo” cu cea din Grupa A. „Panzerul nemtesc” are un golaveraj superior Romaniei, insa sansele ca nemtii sa fie invinsi de Austria in ultima runda sunt extrem de mici, diferenta dintre cele doua formatii fiind una impresionanta. Plecand de la premisa ca Germania o va invinge pe Austria, singura echipa ce mai poate emite pretentii la locul 2 este Danemarca, in cazul unei victorii cu Serbia. Totusi, golaverajul neutru al nordicilor (+0) o trage mult pe Danemarca in jos, ce ar putea sa treaca peste Romania doar in conditiile unei victorii substantiale in fata Serbiei, coroborate cu o infrangere drastica a Romaniei.

Cum se poate califica Romania U21 in semifinalele EURO 2019

1. Victorie cu Franta – prima pozitie in grupa si calificarea automata
2. Egal cu Franta – la fel ca si in cazul victoriei, „Tricolorii” castiga grupa
3. Infrangere cu Franta – nu inseamna prea mare lucru, deoarece Romania poate prinde semifinala si de pe locul secund. Cu un golaveraj de +5, doar Germania e mai buna in aceasta ierarhie in acest moment.


Puteti urmari desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro.


Beneficiaza de 250 RON la Unibet  si pariaza GRATUIT pe meciurile de la Campionatul European U21

  • Deschide-ti un cont la Unibet accesand ACEST LINK!
  • Intra in fascinanta lume a sportului: efectueaza prima depunere si primesti imediat in cont pana la 250 RON GRATUIT;
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Unibet si acumuleaza profit.

5.15 era cota oferita de Unibet pentru un succes al Romaniei U21

Anglia U21 – Romania U21: 2-4
Au marcat: Gray (79), Abraham (87)/ Puscas (76-pen), Hagi (85), Coman (89, 90+3)
Au evoluat echipele:

Anglia: Henderson – Kenny, Clarke-Salter, Tomori, Dasilva (Abraham 77) – Dowell, Barnes (Sessegnon 46, Foden 57), Gray – Maddison, Calvert-Lewin, Mount
ROMÂNIA: Radu – Manea, Nedelcearu, Pașcanu, Fl. Ștefan – T. Băluță, Cicâldău – Man (Dragomir 74), I. Hagi (Nedelcu 87), A. Ivan (Coman 63) – Pușcaș
In urmatorul meci, luni de la ora 22:00, Romania U21 va intalni Franta U21. 


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 2 0


Lasa un comentariu