Echipele probabile pentru FINALA EURO 2019, Spania U21 – Germania U21 sunt AICI! VEZI ce „garnituri” anunta cei doi antrenori!

Duminica, incepand cu ora 21:45, se va disputa partida Spania U21 – Germania U21, din cadrul finalei EURO U21, editia 2019.


Pariaza la Sportingbet! Ai bonus 200 lei! »» Click AICI pentru detalii!

Urmareste live desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.


Finala de duminica va fi repetitia celei din 2017, cand Germania U21 a invins Spania U21 cu scorul 1-0. Spania sau Germania au castigat 4 din ultimele 5 turnee finale ale EURO U21. Dupa infrangerea din debutul fazei grupelor, Spania a castigat urmatoarele 3 meciuri cu un golaveraj de 11-2. Germania este neinvinsa la acest turneu final, dar a avut nevoie de 2 goluri in prelungirile semifinalei cu Romania U21.

Selectionerul „Furia Roja”, Luis de la Fuente, are cateva dubii pentru primul 11, avand de ales intre Nunez si Jorge Mere pentru postul de fundas central, Junior Firpo sau Aaron Martin pentru cel de fundas stanga, dar si Marco Roca sau Mikel Merino, la mijlocul terenului. De asemenea, Mikel Oyarzabal pare ca i-a luat „fata” lui Borja Mayoral pentru postul de „varf impins”.

La nemti, Benjamin Henrichs revine dupa suspendare si ii va lua locul lui Maximilian Mittelstadt ca fundas stanga. Naidem Amiri a fost extraordinar cu Romania, dar este de asteptat ca in finala de maine sa inceapa titular Marco Richter. De asemenea, selectionerul Stefan Kuntz il poate inlocui in primul 11 pe Maximilian Eggestein, cu Arne Meier, aflat in stand by.

ECHIPELE PROBABILE

Spania U21 (4-2-3-1): Sivera – Aguirregabiria, Vallejo, Mere, Martin – Ruiz, Roca – Olmo, Ceballos, Fornals – Oyarzabal

Germania U21 (4-3-3): Nubel – Klostermann, Tah, Baumgartl, Henrichs – Neuhaus, Eggestein, Dahoud – Richter, Waldschmidt, Oztunali

Oferta Exclusiva: 200 lei bonus la Sportingbet!
  • Deschide-ti un cont la Sportingbet prin acest link (doar asa vei fi eligibil pentru oferta)
  • Fa prima depunere de cel putin 40 lei, in termen de 7 zile de la data inregistrarii.
  • Solicita bonusul echivalent cu 100% din suma depusa si incepe sa pariezi.
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu