Luptă la baionetă între brazilieni pentru titlul de golgeter la „Copa America” »» Orice ai paria, profitul e garantat!

Lupta pentru titlul de golgeter al acestei ediții a „Copei America” se va da până în ultimul minut al turneului.
Înaintea finalelor care vor avea loc sâmbătă și duminică, niciun jucător care a participat la acest turneu final găzduit de Brazilia nu a reușit să-și treacă în cont trei goluri.

Titul de golgeter, o afacere între brazilieni? 
Cu câte două goluri la „Copa America” figurează brazilienii Firmino, Coutinho și Everton, peruanii Flores și Guerrero, chilienii Sanchez și Vrgas și argentinianul Martinez.
De asemenea câte două goluri la acest turneu final au mai reușit uruguayenii Suarez și Cavani, venezueleanul Machis, columbianul Zapata și japonezul Miyoshi însă față de cei enumerați mai sus aceștia din urmă sunt eliminați de la turneul final și nu-și mai pot astfel îmbunătăți performanța.
Cu câte o reușită în dreptul lor și cu șanse matematice la titlul de golgeter al ediției din acest an a Copei America se mai află brazilienii Gabriel Jesus, Casemiro, Willian și Alves, peruanii Yotun și Farfan, chilienii Fuenzalida și Pulgar, dar și argentinienii Lo Celso, Aguero și Messi.
Înaintea celor două finale, cea pentru locurile 3-4 pe care o vor disputa sâmbătă Argentina-Chile și finala mare dintre Brazilia și Peru, jucătorii „Selecao”, Firminio și Coutinho sunt în „pole position” pentru a-și trece în palmares titlul de golgeter.

5.00 are cota Firmino și 5.50 are cota Coutinho pentru a câștiga titlul de golgeter!

Față de argeninieni și chilieni, care se vor duela în meci direct, partida anunțându-se a fi una echilibrată și cu puține goluri, brazilienii au șansa unui meci mult mai ușor contra peruanilor, șansele de a înscrie de mai multe ori fiind mult mai mari. Reamintim că la acest turneu final Brazilia a spulberat Peru în faza grupelor cu scorul de 5-0!

Golgeter „Copa America”- Cote Unibet:
Roberto Firmino (Brazilia)- cota 5.00
Philippe Coutinho (Brazilia)- cota 5.50
E. Vargas (Chile)- cota 9.00
Jesus Gabriel (Brazilia)- cota 10.00
Alexis Sánchez (Chile)- cota 10.00
José Paolo Guerrero (Peru)- cota 12.00
Lionel Messi (Argentina)- cota 13.00
Éverton (Brazilia)- cota 16.00
Edison Flores (Peru)- cota 18.00
S. Agüero (Argentina)- cota 21.00
Casemiro (Brazilia)- cota 51.00     

În finala pentru medalia de bronz a turneului final, Argentina, care a cedat în semifinale în fața Braziliei cu corul de 2-0,  va lupta sâmbătă de la ora 22:00 cu Chile, în timp ce în finala pentru trofeul pus în joc, duminică de la ora 23:00 se vor lupta Brazilia și Peru.

Program finale „Copa America”
Cote Unibet
S 22:00 Argentina- Chile 1.81 3.50 4.40
Cote Unibet                
D 23:00 Brazilia- Peru 1.30 5.00 11.00
 

Urmareste live desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.

Unibet rambursează până la 250 RON la primul pariu dacă acesta este pierzător
  • Iti deschizi cont la Unibet accesand acest link special.
  • Fa o depunere in contul tau Unibet si solicita bonusul de bun venit. Unibet ramburseaza 100% până la 250 ron la primul pariu daca acesta este pierzător.
  • Pariaza intreaga suma depusa (daca depui 250 de lei, pariezi 250 de lei, daca depui mai putin, pariezi integral suma depusa), pe o cota minima de 1.40.
  • Daca pariul tau este castigator, primesti inapoi suma pariata + profitul. Daca nu este castigator, Unibet iti returneaza in cont cei 250 de lei, pe care trebuie sa-i rulezi doar de 3 ori, in decurs de 30 de zile, la o cota minim excelenta: 1.40. Cu alte cuvinte vei avea de rulat 750 de lei, in decurs de 30 de zile, adica doar 25 de lei pe zi.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu