Darren Cahill, din nou alaturi de Halep: Cum au reactionat bookmakerii si ce cota are Simona pentru a triumfa intr-un nou turneu de Grand Slem!

Vestea asteptata si anticipata de mai multa vreme, a venit. Darren Cahill a redevenit antrenorul Simonei Halep, anunt facut chiar de jucatoarea noastra, printr-o postare pe Twitter: „Sunt fericita sa va anunț ca Darren va reveni de partea mea din sezonul următor. D, data trecută «te-am ucis». Plănuiesc să fac asta și acum. Bine, ai revenit! Chiar dacă ai fost departe de mine anul asta, te-am simțit aproape tot timpul”, a spus constanteanca. 

Cateva dintre cele mai bune performante ale Simonei Halep se leaga de colaborarea cu Cahill. Alaturi de antrenorul australian, Halep a castigat primul sau turneu de Grand Slam – Roland Garros 2018 – ajungand si pe prima pozitie a ierahiei WTA. Si la Wimbledon 2019, turneru in care Halep s-a impus, Cahill a fost in anturajul Simonei, neavand insa statut oficial.

Halep, in Grand Slam-urile din 2020

Cu Cahill alaturi de ea,  Halep este pregatita sa atace, in 2020, castigarea unui nou turneu de Grand Slam. Casele de pariuri si-au facut rapid temele in aceasta privinta, oferint cotatii pentru toate cele patru intreceri ale anului viitor. In fiecare dintre acestea, Simona Halep este cotata printre marile favorite la trofeu.

Astfel, Halep are cota 8.00 sa se impuna la Australian Open, turneu programat la mijlocul lunii ianuarie. Doar Serena Williams (7.00) este cotata mai bine, constanteanca primind o cotatie egala cu a jucatorarelor Ashley Barty si Bianca Andreescu.

Cahill, din nou alaturi de Simona Halep

Cahill, din nou alaturi de Simona Halep

Conform bookmakerilor Unibet, cu o cota de 5.00, Halep este favorita nr. 1 Roland Garros-ului 2020. De altfel, in cadrul turneului parisian, romanca a bifat constant performante majore, prin titlul cucerit in 2018 si finalele jucate in anii 2014 si 2017.

La o cota de 8.00 se poate paria pe faptul ca Simona isi va apara titlul castigat la editia din 2019 a Wimbledonului. Din nou, doar Serena Williams are o cota mai mica (7.00), Halep fiind urmata in acest top al cotatiilor de Andreescu.  ”Batalia cotelor” dintre Simona, Bianca si Serena continua la US Open 2020, acolo unde Halep este a treia favorita. In privinta Grand Slem-ului america,  bookamkerii considera ca Andreescu, candianca cu origini romanesi, are sanse mari sa-si conserve titlul castigat in urma cu cateva zile.

Grand Slam 2020 – Cotele Simonei Halep
Pariaza la Unibet: Ai bonus 300 lei

Australian Open: Cota 8.00
Roland Garros: Cota 5.00
Wimbledon: Cota 8.00
US Open: Cota 9.00


Beneficiaza astazi de Pachetul de Bun Venit Unibet ce contine, pentru toti noii clienti ai agentiei, un Bonus de 300 de lei!

Cum incasezi Bonusul?

Nu ai de indeplinit nicio formalitate speciala pentru a beneficia de pariul gratuit Unibet. Pasii de urmat sunt extrem de simpli:

1. Inregistreaza-te la Unibet utilizand acest link special

2. Fa o depunere in contul tau Unibet si solicita bonusul de bun in valoare de 300 lei! Bonusul trebuie rulat la cote de doar 1.40, adica in cele mai atractive conditii de pe piata.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 1


Lasa un comentariu