Surprize în lotul României pentru „dubla” cu Insulele Feroe și Norvegia » 3.75 este cota pe care „tricolorii” o au pentru a ajunge la EURO 2020!

Selecționerul reprezentativei de seniori a României, Cosmin Contra, a anunţat lotul pentru partidele pe care România urmează să le dispute cu Insulele Feroe şi cu Norvegia.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Surpriza lui „Guriță” pentru această dublă o reprezintă convocarea în premieră a lui Vasile Mogoş, fundașul celor de la Cremonese, dar și revenirile la prima reprezentativă a lui  Alexandru Mitriţă şi Florinel Coman.

România va juca în Insulele Feroe, sâmbătă, 12 octombrie, apoi, la trei zile distanţă, tricolorii vor evolua pe „Arena Naţională” împotriva reprezentativei Norvegiei, duelul cu nordicii urmând a se disputa cu porțile închise, la meci având acces doar copii.

Lotul României pentru meciurile cu Insulele Feroe şi cu Norvegia:
Portari: Ciprian Tătăruşanu (Lyon), Florin Niţă (Sparta Praga), Ionuţ Radu (Genoa)

Fundaşi: Romario Benzar (Lecce), Vasile Mogoş (Cremonese), Vlad Chiricheş (Sassuolo), Adrian Rus (MOL Fehérvár), Ionuţ Nedelcearu (FC Ufa), Dragoş Grigore (Ludogorets), Alin Toşca (Gazişehir Gaziantep), Nicuşor Bancu (Universitatea Craiova)
Mijlocaşi: Răzvan Marin (Ajax Amsterdam), Mihai Bordeianu (CFR Cluj), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova), Dan Nistor (Dinamo Bucureşti), Paul Anton (Krylya Sovetov), Ciprian Deac (CFR Cluj), Nicolae Stanciu (Slavia Praga), Ianis Hagi (Genk), Alexandru Mitriţă (New York City FC), Florinel Coman (FCSB)
Atacanţi: Claudiu Keşeru (Ludogorets), George Puşcaş (Reading), Florin Andone (Galatasaray)

Fără 6 puncte, calificarea la EURO 2020 e tot mai departe. În acest moment, România are cota 3.75 să ajungă la turneul final EURO 2020 la care și țara noastră va fi gazdă.

Clasament Grupa F
1.Spania 18 pct – (17-3)
2.Suedia 11 pct – (13-8)
3.Romania 10 pct – (13-7)
4.Norvegia 9 pct – (11-8)
5.Malta 3 pct – (2-13)
6.Insulele Feroe 0 pct – (3-20)

Meciuri de disputat
12.10 Insulele Feroe – România
15.10 România – Norvegia
15.11 România – Suedia
18.11 Spania – România

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu