Cutremur la Turris- Oltul Turnu Măgurele » Florin Bratu și-a dat demisia » „Chirurgul” și Dică printre favoriții postului de „principal!”

Eșecul pe care Turris- Oltul Turnu Măgurele l-a înrregistrat runda precedentă în deplasare la Călărași cu Dunărea, dar mai ales jocul neconvingător al echipei l-au determinat pe Florin Bratu să renunțe la postul de antrenor al echipei pe care o preluase de doar patru etape!


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Principalul și-a motivat decizia prin faptul că „filosofia, gândirea mea despre fotbal şi ideile mele nu corespund cu ce e acolo”.

La nici trei săptămâni după ce semnase cu formația din Turnu Măgurele, luându-i locul pe bancă lui Erik Lincar, Florin Bratu nu a rezistat decât patru meciuri pe banca celor de la Turnu Măgurele.
Cu „Bratone” pe bancă, Turris înregistrat o victorie, un egal şi două înfrângeri. Tehnicianul a debutat cu victoria cu 2-1 de pe teren propriu cu Gloria Buzău, după care a pierdut la Bucureşti cu Metaloglobus, scor 0-1, a remizat acasă cu UTA, scor 1-1, şi a cedat cu 3-2 la Dunărea Călăraşi. În urma acestui parcurs, Turris- Oltul Turnu Măgurele se află pe locul 2 în liga secundă cu 26 de puncte, la un punct în spatele liderului sprirză, CS Mioveni.
Din câte se pare, cele mai mari șanse de a prelua Turris- Oltul Turnu Măgurele le au Dan Alexa și Nicolae Dică, ambii liberi de contract după ce s-au despărțit de Astra Girugiu respectiv FC Argeș.

În runda a XIV-a, Turris Turnu Măgurele nu va juca deoarce adversara sa Petrolul a cerut amânarea jocului pe motiv că are doi jucători la naţionala U18.                     

Pe site-ul nostru în secțiunea https://pariuri1x2.ro/ponturi-din/romania/, veți găsi în zilele următoare analiza celor mai importante dueluri care vor avea loc în această etapă, ponturile la aceste meciuri dar și pachetul de ponturi pe Liga a 2-a cu ajutorul căruia ne vom alcătui biletele câștigătoare la pariuri. 


Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu