Decembrie plin pe Betano: premii zilnice în Calendarul de Crăciun!

Luna decembrie e Luna Cadourilor pe Betano, operatorul de pariuri online desemnat cea mai bună platformă mobilă la EGR Awards 2019. A început Calendarul de Crăciun, iar până pe 27 decembrie poți câștiga premii zilnice. E nevoie doar să te înscrii și să intri în fiecare zi pe Betano pentru a deschide cadourile!

Am dat startul de Ziua Națională și vom continua pe aceeași linie până pe 27 decembrie. Fiecare zi are o promoție specială, de pe urma căreia te poți alege cu Rotiri Gratuite, premii în bani sau Jetoane de Aur. Trecem prin cele mai importante sloturi video din Cazinoul Betano, vizităm mesele de Ruletă și Blackjack, iar un lucru rămâne constant: zilnic poți câștiga unul dintre premiile puse la bătaie de Betano! Nu uita să verifici zilnic Calendarul de Crăciun pentru a afla ce premii poți câștiga!

Vezi calendarul cu premii!

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu