Leicester s-a rupt la 7 puncte de Spurs: Titlu adjudecat?

Leicester tottenham

Surpriza nu s-a produs in etapa a 32-a de Premier Legue, Leicester reusind sa-si adjudece in disputa cu Southampton, al 20-lea succes stagional si al 4-lea consecutiv cu scorul de 1-0! Cum Tottenham nu s-a impus la Liverpool, partida incheiata nedecis, 1-1, ”vulpile” s-au distantta la 7 puncte in fruntea ierarhiei, cu doar 6 meciuri ramas de disputat din actualul sezon. Arsenal ar mai avea de jucat 7 partide, insa trupa lui Wenger este la 11 puncte in spatele liderului.

Runda dupa runda, Leicester se apropie de un rezultat istoric. Sansele ca minunea sa se produca sunt acum enorme, aceasta cu atat mai mult cu cat trupa lui Ranieri pare a avea si un program ceva usor mai lejer in urmatoarele 3 etape. Chiar in etapa a 33- cele doua vor fi angrenate in dispute cu echipe aflate la polii opusi ai ierarhiei. Leicester joaca la Sunderland, a treia clasata de la coada, in timp ce Spurs are o partida infernala pe teren propriu, in compania lui Man. United. Etapa urmatoare, londonezii merg la Stoke, echipa cu un singur esec in ultimele 8 etape, in timp ce Leicester are meci pe teren propriu cu West Ham.

Meciurile celor doua pana la finalul campionatului:

Leicester – Sunderland (d), West Ham (a), Swansea (a), Man. United (d), Everton (a), Chelsea (d)
Tottenham – Man. United (a), Stoke (d), WBA (a), Chelsea (d), Southampton (a), Newcastle (d)

Leicester, campioana la pariuri!

Desi Tottenham, chiar si Arsenal, ar mai avea sanse sa urce pe locul 1, bookmakerii considera ca titlul este deja adjudecat. La Betfair, Vardy, Mahrez si compania au doar cota 1.28 pentru aceasta imensa performanta. Spurs si Arsenal primesc aceeasi cotati de 7.00!

1.28 e acum la Betfair cota oferita lui Leicester pentru cucerirea titlului

Betfair isi intampina noii clienti cu un BONUS exclusiv de 30 de euro! Afla detaliile!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu