DE NICAIERI! Barcelona il DEMITE pe Valverde si il inlocuieste cu Quique Setien!

Aseara, Barcelona a luat decizia de a renunta la antrenorul Ernesto Valverde, numindu-l in loc pe Quique Setien, fost la Betis.


Pariaza la Sportingbet! Ai bonus 200 lei! »» Click AICI pentru detalii!

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro


Oferta Exclusiva: 200 lei bonus la Sportingbet!
  • Deschide-ti un cont la Sportingbet prin acest link (doar asa vei fi eligibil pentru oferta)
  • Fa prima depunere de cel putin 40 lei, in termen de 7 zile de la data inregistrarii.
  • Solicita bonusul echivalent cu 100% din suma depusa si incepe sa pariezi.

Dupa doi ani si jumatate la carma formatiei de pe Camp Nou, Ernesto Valverde a fost demis de catalani. Quique Setien va pregati gruparea „blaugrana” pana in iunie 2022. Valverde a devenit primul antrenor al Barcelonei dupa Louis Van Gaal in ianuarie 2003, ce este demis in mijlocul sezonului. In acest moment, catalanii sunt pe prima pozitie in La Liga, avand un golaveraj mai bun decat Real Madrid, dar au fost eliminati in semifinalele Super Cupei Spaniei dupa o infrangere, scor 2-3 cu Atletico Madrid.

Valverde, fost antrenor la Athletic Bilbao si Valencia, l-a inlocuit in 2017 pe Luis Enrique si a castigat doua titluri de campion al Spaniei. Pe de alta parte, Quique Setien, in varsta de 61 ani, a avut succes relativ in La Liga, reusind sa ii salveze de la retrogradare pe Las Palmas in 2015. A fost numit apoi la Betis Sevilla, pe care i-a calificat in 2018 in Europa League. In ultimul sezon, Setien a invins Barcelona, Real Madrid si Atletico Madrid, dar a fost demis la finalul campaniei.

Fostii jucatori ai Barcelonei, Xavi si Ronald Koeman au fost doriti pentru a pregati formatia, dar acestia au refuzat. Conform surselor, Xavi ar fi acceptat sa preia Barcelona doar din vara, dar sefii clubului „blaugrana” au dorit sa faca acum o schimbare pe banca tehnica. Primul meci al Barcelonei cu Setien la timona este programat in 19 ianuarie, ora 22:00. Partida cu Granada de pe „Camp Nou” va conta pentru etapa a 20-a din La Liga, iar catalanii au cota 1.15 sa se impuna.

Barcelona – Granada 1.15  7.50  16.00 – Pariaza la Sportingbet!

Urmareste pagina noastra de Facebook!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu