FC Hermannstadt – Astra » Giurgiuvenii pot rezolva definitiv ecuația play-off-ului!

FC Hermannstadt – Astra Giurgiu se va disputa luni de la ora 20:00 în epilogul penultimei etape. Miza celor trei puncte puse în joc este uriașă.


Urmareste pagina noastra de Facebook!


Rezultatele înregistrate în această rundă nu i-au avantajat deloc pe giurgiuveni. Dintr-o candidată la titlu la finalul anului trecut, Astra a ajuns să tremure acum pe final de seozn regular pentru prezența în play-off. Depunctați cu trei puncte pentru de către Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal, pentru „încălcarea articolului 61 bis. alin. 3 privind lipsa datoriilor financiare restante către asigurările sociale/ autoritățile fiscale”, giurgiuvenii au aflat verditul final în acest caz. Cei de la TAS au  informat Federația Română de Fotbal că a respins memoriul grupării giurgiuvene, condiții în care Astra rămâne cu 40 de puncte.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro


Cu 40 de puncte în clasament, giurgiuvenii au fost egalați astăzi de Gaz Metan Mediaș și mai au avans de doar un punct față de Viitorul și FC Botoșani, formații care se află pe locurile 6 și 7 în Liga 1, cu mențiunea că moldovenii au un meci mai puțin decât Viitorul, cel de la Sf. Gheorghe de duminică.

De partea cealaltă, FC Hermannstadt se află pe locul 10 cu 24 de puncte și vine după un eșec la Botoșani care le-a stopat o serie de șase partide consecutive cu rezultate pozitive.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 0


Lasa un comentariu