FRF cere oficial UEFA amânarea barajului cu Islanda: „Nu vom face deplasarea!”

FRF cere oficial UEFA amânarea barajului cu Islanda din cauza pandemiei de COVID-19!


Urmareste pagina noastra de Facebook!


Programat a se desfășura joi, 26 martie 2020, de la 21:45, parrida dintre Islanda și România are șanse foarte mici să e dispute la data stabilită inițial. Și asta pentru că  Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal (FRF), a luat atitudine după ce președintele României, Klauss Iohannis a anunțat ieri că, pentru a limita efectele pandemiei de COVID-19 în țară, a hotărât decretarea stării de urgență pe teritoriul României, de la începutul săptămânii următoare.

În aceste condiții Burleanu a transmis public un mesaj clar către UEFA solicitând amânarea barajului care ar urma să aibă loc pe 26 martie în Islanda.

„Îngrijorarea noastră este că nu vom putea face această deplasare. Luați în considerare că în momentul de față ei au 85 de cazuri, la 300.000 de locuitori. Aceste lucruri nu ne lasă să mai gândim cum trebuie. Sportul nu poate funcționa în astfel de condiții. Avem doi jucători Islandezi care vin din Italia, ne îngrijoreazaă foarte tare asta. Ei vor interacționa cu noi. Este un moment extrem de dificil. Dacă există cel mai mic risc pentru jucătorii noștri, nu vom face deplasarea”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele FRF.


Deschide ACUM cont la Fortuna, pentru o experienta totala in pariurile online: sporturi, casino, virtuale, loto, promotii, happy-hour si BONUS de 500 RON! 

Vrei 500 de RON GRATIS pentru pariurile tale? Deschide-ti cont online la Fortuna, cu un simplu CLICK aici. La primul depozit primesti bonusul! 

Reacția oficialilor FRF vine la puțin timp după ce și islandezii au declarat public că se așteaptă ca barajul cu România să fie amânat.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu