Barajul Islanda – România, reprogramat pentru luna iunie!

Barajul Islanda – România, reprogramat pentru luna iunie. După ce a luat decizia de a amâna cu un an EURO 2020, UEFA a decis să reprogrameze și meciurile de baraj pentru calificarea la Campionatul European.


Urmareste pagina noastra de Facebook!


Astfel, echipa naţională de fotbal a României va întâlni în luna iunie, la Reykjavik, selecţionata Islandei, într-o partidă contând pentru semifinalele play-off-ului EURO 2020. O victorie în această partidă ar pune România în postura de a juca ulterior, la Sofia sau Budapesta, meciul decisiv pentru calificarea la turneul final, în faţa Bulgariei sau Ungariei.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro


Inițțial baraajul dintre Islanda și România ar fi trebuit să se dispute joi 26 martie de la ora 21:45 pe terenul nordicilor. totodată, FRF a anunțat totodată că duelul amical cu Anglia a fost amânat.


Deschide ACUM cont la Fortuna, pentru o experienta totala in pariurile online: sporturi, casino, virtuale, loto, promotii, happy-hour si BONUS de 500 RON! 

Vrei 500 de RON GRATIS pentru pariurile tale? Deschide-ti cont online la Fortuna, cu un simplu CLICK aici. La primul depozit primesti bonusul! 

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu