S-a stabilit data barajului Islanda – România!

S-a stabilit data barajului Islanda – România. Programat inițial pentru joi 26 martie, barajul dintre Islanda și România se va disputa în cele din urmă pe 4 iunie la Reykjavik.


Urmareste pagina noastra de Facebook!


Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp de UEFA. După cum bine știți, în urma deciziei Comitetului Executiv UEFA care a avut loc la începutul acestei săptămâni, toate partidele interțări programate inițial în martie au fost mutate în iunie, în perioada 1-9 iunie, ca măsură de precauție în contextul pandemiei COVID-19.

Astăzi, forul de la Nyon a precizat CLAR noile date de disputare la care sunt programate partidele din play-off-ul EURO, turneu final care a fost reprogramat în 2021.

În noul context, semifinalele barajului au acum ca dată de disputare ziua de joi, 4 iunie, în timp ce finalele sunt programate marți, pe 9 iunie. Forul însă precizează că având în vedere faptul că situația pandemiei este în evoluție, aceste date pot suferi modificări.

Reprezentativa României va întâlni Islanda, în deplasare, în semifinala play-off-ului. În cazul unui succes, tricolorii vor juca pentru locul la EURO, tot în deplasare, fie Bulgariei, fie Ungariei.

Deschide ACUM cont la eFortuna, pentru o experienta totala in pariurile online: sporturi, casino, virtuale, loto, promotii, happy-hour si BONUS de 500 RON! 

 

Vrei 500 de RON GRATIS pentru pariurile tale? Deschide-ti cont online la eFortuna, cu un simplu CLICK aici. La primul depozit primesti bonusul! 


După cum bine știți UEFA a anunţat că EURO 2020, programat inițial în vara acestui an între 12 iunie şi 12 iulie, va avea loc între 11 iunie şi 11 iulie 2021. România a primit organizarea a patru meciuri din cadrul Campionatului European din 2020 pe Arena Naţională din Capitală. EURO 2020, ediţie aniversară care celebrează 60 de ani de la primul Campionat European, era programat să se desfăşoare în 12 oraşe: Bucureşti (România), Baku (Azerbaidjan), Copenhaga (Danemarca), Londra (Anglia), Munchen (Germania), Budapesta (Ungaria), Roma (Italia), Amsterdam (Olanda), Dublin (Irlanda), Sankt Petersburg (Rusia), Glasgow (Scoţia) şi Bilbao (Spania).


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu