Pariem la Betfair pe etapa a 34-a din Premier League: Derby pe Stamford Bridge!

Partida dintre Chelsea si Manchester City tine capul de afis al rundei, cel putin prin prisma numelor si palmareselor celor doua formatii. Totusi, disputa este una cu miza doar pentru oaspeti.

Dupa extraordinara calificare, in premiera, in semifinalele Ligii Campionilor, Manchester City in ultimele runde ale sezonului, consolidarea clasarii in Big 4, dar si atacarea locului 3, care duce direct in grupele intrecerii. Ranita de parcursul modest din actualul campionat, Chelsea va face tot ce-i sta in putinta pentru a strica planurile „cetatenilor”.

Betfair isi intampina noii clienti cu un BONUS exclusiv de 30 de euro! Afla detaliile!

Antrenante raman si bataliile la varf sau retrogrdare. Leicester se apropie incet, incet de un titlu istoric, dar „vulpile” au un meci extrem de greu in runda din weekend, acasa cu West Ham. Doar de 6 ori au fost infranti elevii lui Bilic in acest campionat!
Leicester s-ar multumi si cu o remiza in duelul cu „ciocanarii”, mai ales daca Tottenham nu se va intoarce invingatoare de la Stoke. Partida foarte grea si pentru trupa lui Pochettino, care va incerca sa bifeze impotriva „olarilor” prima victorie din ultimii 2 ani!

Arsenal si Man. United au partide destul de simplu, la prima vedere. Ozil si compania au derby londonez, insa aversara, Crystal Palace, pare deja intrata in vacanta. Dupa esecul clar la Tottenham, United primeste vizita retrogradatei Aston Villa.

Bournemouth – Liverpool si Everton – Southampton sunt alte doua meciuri „de vazut” ale rundei.

newcastle norwich sunderland _66112900_mmbenitezpicIn partea inferioara, Sunderland si Newcastle vor fi angrenate in meciuri capitale. Daca pierd pe terenul lui Norwich, prima echipa peste linie,  „pisicile negre” pot incepe sa-si pregateasca bagajele pentru liga a 2-a. Nici pentru Newcastle n-ar fi bun un esec al Sunderland-ului, mai ales daca formatia lui Benitez nu scoate maximum din disputa de acasa cu Swansea.

Premier League, etapa a 34-a: Cote Betfair

premier league etapa 34 betfair

Cash out Betfair: Iti pastrezi firea sau castigurile? Tu decizi!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu