Rednic a găsit soluția pentru Liga 1 » „Nu mai retrogradează nimeni, promovează două din Liga a 2-a și pornim cu 16 echipe în noul campionat!”

Rednic a găsit soluția pentru Liga 1. Antrenorul principal al formației Poli Iași, este de părere că acest sezon competițional ar trebui înghețat și crede că se impune din timp pregătirea ediției 2020-2021 a Ligii 1.


Urmareste pagina noastra de Facebook!


Cu toate că forurile abilitate ale fotbalului românesc au lansat recent două date pentru continuarea sezonului în Liga 1, varianta optimist fiind 16 mai iar cea pesimistă-13 iunie, „Puriul” crede că ar trebui să se tragă linie în acest moment și să se pregătească din timp viitorul sezon competițional.

„Părerea mea, dacă tot aveau mulți intenția de a face un campionat cu 16 echipe peste doi ani, pot să o facă acum. Campionatul să se termine exact cum este acuma, fără să pice nimeni și să vină două echipe din liga a doua. Normal că vor fi nemulțumiri. Dar asta e părerea mea, poate să nu fie luată în seamă. E doar o părere”, a declarat Mircea Rednic, antrenorul formației Politehnica Iași.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro


De altfel moldovenii ar fi printre cele mai avantajate cluburi din Liga 11 dacă s-ar lua această decizie, ca nimeni să nu mai retrogradeze, echipa „Puriului” având o situație complicată în play-out unde se luptă pentru supraviețuire și tremură pentru locul care să-i asigure prezența la startul ediției viitoare a Ligii 1.


Sporturi virtuale la Betano! Alternativa la pariurile clasice!(CLICK AICI!)

Casa de pariuri Betano a introdus in oferta sa sporturile virtuale, in completarea pariurilor sportive si a jocurilor de cazino. Jocurile pot fi urmarite in sistem live streaming, iar selectiile vin in cota fixa, produse de un generator random. Pentru toti clientii, meciurile, cotele si rezultate sunt aceleasi, iar Betano ofera o gama de 7 sporturi virtuale. Fiecare meci/cursa are loc la 4 minute, iar serviciul functioneaza 24/7 fara intreruperi. In acest fel, poti castiga bani in orice moment al zilei sau noptii! Mai mult, nu depinzi de competitii, iar fiecare meci este de sine statator.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu