Șutează și câștigă! » Bucură-te de premii în fiecare zi: runde gratutie si freebet-uri!

NetBet susține oamenii cu spirit responsabil și îi premiaza cu premii zilnice! Cel mai nou mini-game intitulat „Șutează și câștigă!” iti poate aduce zilnic profit!


CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Șutează și câștigă! este rezervat exclusiv jucătorilor NetBet care au efectuat cel puțin o depunere pe NetBet Sport de la înregistrare. Este limitat la o singură participare pe zi per jucător. Vor fi acordate diverse premii pe durata perioadei promoționale – împărțite în Runde Gratuite și Freebet-uri. Toți participanții au șanse egale de a câștiga atât Runde Gratuite, cât și Freebet-uri.

CARE SUNT CONDIȚIILE FREEBET-URILOR/RUNDELOR GRATUITE?

Freebet-urile sunt valabile timp de 2 zile și pot fi utilizate pentru a paria pe orice sport și sport virtual. Rundele Gratuite vor fi creditate automat în conturile câștigătorilor și sunt valabile timp de 7 zile. Sumele bonus au playthrough standard x40 înainte de a fi convertite în bani reali.

CE ALTCEVA TREBUIE SĂ ȘTIU?

Rundele Gratuite sunt valabile timp de 7 zile de la data emiterii, cu excepția cazurilor în care este specificat altfel. La finalul acestei perioade toate bonusurile neutilizate, bonusurile al căror playthrough nu a fost finalizat și câștigurile în așteptare vor fi anulate automat din contul de jucător. Această ofertă respectă Termenii și Condițiile NetBet Cazino. NetBet își rezervă dreptul de a exclude jucătorii care participă la promoții cu mai multe conturi de utilizator.

Cum pot participa la „Șutează și câștigă!”?

1Conectează-te la contul tău NetBet.

2 Accesează jocul Șutează și câștigă!

3 Nu uita că te poți juca în fiecare zi.

NOTĂ: Șutează și câștigă! este valabil de pe 23  Martie 2020, ora 02:01 EET până pe 27 Martie 2020, ora 01:59 EET. Trebuie să fi efectuat cel puțin o depunere în contul NetBet Sport de la înregistrare pentru a participa. Este limitat la o singură participare pe zi/jucător.


Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu