Pe 26 martie avem barajul Islanda – România » Totul va fi însă pe FIFA 20!

Pe 26 martie avem barajul Islanda – România! Cum pe „dreptunghiul verde” semifinala play-off-ului Campionatului European a fost amânată pentru 4 iunie, confruntarea a fost mutată în spațiul virtual, urmând a se disputa pe 26 martie, dată la care duelul ar fi trebuit să se dispute la Reykjavik.


Urmareste pagina noastra de Facebook!


Și cum interesul pentru un astfel de eveniment este imens, îi vom putea urmări pee „tricolori” chiar și pe micul ecran, duelul urmând a fi transmis de la ora 18:30 în direct la PRO X.

Ineditul eveniment va avea loc la inițiativa celor de la Federația Română de Fotbal (FRF), propunerea făcută de forul de la București fiind imediat acceptată de cel de la Reykjavik, pentru a le oferi asttfel și pasionaților de fotbal și de e-sports un eveniment special.

Potrivit site-ului oficial al FRF, pentru fiecare echipă vor evolua câte doi componenți, iar partidele se vor disputa  tur-retur, rezultând astfel patru meciuri, „tricolorii” urmând a fi reprezentați de jucătorii Dan Buzărnescu (Universitatea Craiova) și Marius Bucur.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro


De notat ar fi că naționala de eFotbal a României este calificată la eEuro2020, un turneu dedicat echipelor naționale de eFotbal din Europa prin intermediul KONAMI eFootball PES 2020, joc dedicat UEFA EURO 2020.

„Tricolorii” s-au calificat după ce a câștigat grupa din care au mai făcut parte Portugalia, Slovenia, Scoția și Liechtenstein.


Deschide ACUM cont la eFortuna, pentru o experienta totala in pariurile online: sporturi, casino, virtuale, loto, promotii, happy-hour si BONUS de 500 RON! 

Pariază pe virtuale! La eFortuna continua super promotia adresata tuturor noilor sai clienti. Daca esti jucator nou la eFortuna, ai bonus de bun venit in valoare de pana la 500 lei!

Cum obtii bonusul?

Iti poti incasa bonusul in doar cateva minute, urmand pasii simpli de mai jos:

  1. Deschide-ti un cont utilizand acest link.
  2. Fa o depunere si primesti 100% din suma, pana la 500 lei!
  3. Activeaza bonusul.
  4. Pariaza si castiga!
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu