Antrenamente pe bloc » Vezi cine e argentinianul din Liga 1 care se pregătește pe bloc pentru a se menține în formă!

Antrenamente pe bloc. La asta a recurs în această perioadă unul dintre cei mai buni jucători ai Ligii 1 pentru a se menține în formă și pentru a fi la 100% în momentul în care se va relua competiția.


Urmareste pagina noastra de Facebook!


Într-o perioadă în care conform reglementărilor în vigoare din cauza pandemiei de coronavirus  le este interzis antrenamentele în echipă, majoritatea fotbaliștilor alegând să se pregătească în propriile locuințe, argentinianul Jonathan Rodriguez a arătat că se poate și „altfel”.

În locul ședințelor de pregătire individuale din propriul apartament, măsură la care au recurs majoritatea jucătorilor din Liga 1, căpitanul revelației FC Botoșani a dat dovadă de inventivitate, alegând antrenamentele pe bloc. Mijlocașul și-a urcat pe bloc toate cele necesare pentru a se putea pregăti la capacitate maximă, antrenamentele fizice pe care le face fiind foarte intense, dorința sa fiind ca în momentul în care Liga 1 se va relua să nu se cunoască perioada de inactivitate pe care jucătorii o au ca urmare a suspendării campionatului din cauza pandemiei de coronavirus.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro


Cota lui Rodriguez a exlodat în Liga 1!

Cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 850 mii de euro, mijlocașul Jonathan Rodriguez  a ajuns la FC Botoșani din posutra de jucător liber de contract în toamna anului 2017 de la formația din ligile inferioare din Argentina, Agropecuario. În momentul în care a ajuns în Liga 1, Rodriguez avea o cotă de numai 50.000 de euro! Evoluțiile constant bune de la moldoveni l-au adus pe Rodriguez în atenția marilor puteri ale Ligii 1, Gigi Becali arătându-se interesat recent de serviciile sale, argentinianul urmând aintra din vară în ultimul an de contract cu FC Botoșani.

La Betano în această perioadă în care Liga 1 este suspendată îți poți rotunji venituile cu ajutorul pariurilor speciale. Un astfel de pariu îl are în prim-plan pe fostul jucător al formației Viitorul, Ianis Hagi. 

Care va fi echipa lui Ianis Hagi la 1 septembrie 2020: 
Glasgow Rangers- cota 1.40
KRC Genk- cota 2.75
Oricare echipă din Anglia – Premier League – cota 7.00
Oricare echipă din Spania – LaLiga- cota 7.00
SS Lazio Roma- cota 10.00
Viitorul Constanța- cota 25.00


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu