OFICIAL: Bayern Munchen are antrenor principal! A semnat pana in 2023 si are planuri ambitioase cu bavarezii

Pe perioada in care liga din Germania este suspendata, Bayern Munchen isi pregateste viitorul. Drept urmare, clubul bavarez a numit in functie un manager cu rol deplin! Hansi Flick (55 de ani) va  fi antrenor la Bayern, semnand un contract pana in 2023. El a preluat echipa de la Niko Kovac, cu titlu de interimat, insa Flick a primit votul de incredere la club.

Presedintele Karl-Heinz Rummenige a declarat: „Clubul e foarte incantat de munca lui Hansi Flick. Echipa si-a imbunatatit prestatiile sub comanda sa si jucam un fotbal ofensiv, atractiv, care se reflecta si in rezultate”. Conform unei declaratii din presa germana, Flick a discutat despre viitorul lui Bayern cu legendarii Rummenigge, Oliver Kahn si Hasan Salihamidzic: „Impreuna am stabilit directia clubului pentru anii urmatori, sunt convins ca putem avea multe performante impreuna”.

De cand a preluat-o pe Bayern de la Kovac, Flick a obtinut 18 victorii in 21 de mecirui oficiale. Campioana en-titre din Bundesliga este pe locul 1 in acest moment, avand un avans de 4 puncte fata de Borussia Dortmund. Oficialii din Germania spera sa Bundesliga sa se reia in luna mai. Totodata, Bayern e calificata in sferturile de finala din UEFA Champions League. Pentru Flick, acesta este primul rol de antrenor principal din 2005 incoace (a fost la Hoffenheim).

Fost secund la echipa nationala a Germaniei, inainte de a ajunge la Bayern, Hansi Flick a jucat pentru Bayern Munchen intre 1985 si 1990, reusind sa castige 4 titluri cu bavarezii. El intelege bine filosofia clubului si asta l-a avantajat in decizia finala a conducerii.

GERMANIA ARE COTA MARE SA CASTIGE EURO 2021!

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano si pariaza GRATUIT pe FED Cup!

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Pariaza variantele la Betano! Ai bonus 500 lei! »» Click AICI pentru detalii!

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu