Apar schimbari si in F1, din cauza crizei: „E posibil ca opt masini sa dispara!” | Cota 7.50 pentru un pariu special

Seful lui McLaren, Zak Brown, a avertizat asupra viitorului incert din Formula 1. Conform spuselor acestuia, criza mondiala care a dus la suspendarea sezonului poate avea consecinte financiare fatale pentru unele echipe. Drept urmare, Brown se asteapta ca multi piloti sa fie retrasi!

Brown sustine ca starea Formulei 1 in acest moment este „foarte fragila”, in conditiile in care sezonul 2020 nu va putea incepe pana in iunie. Cursa de debut din Australia a fost anulata, iar competitia de traditie de la Monaco a fost scoasa din calendar. Alte 6 curse ar putea fi reprogramate pe parcursul anului, dar e posibil ca Marele Premiu al Canadei sa fie anulat.

Englezii trebuie sa ia o decizie in privinta Marelui Premiu al Marii Britanii pana la finalul lunii aprilie, iar incertitudinea planeaza in toate garajele. Pentru a ajuta echipele sa tina pasul, FIA a decis sa amane cu un an o noua prevedere regulamentara, astfel ca toata lumea va putea folosi si in 2021 masinile rulate in 2020. Intr-un interviu acordat pentru BBC, americanul Zak Brown a declarat:

„Pot sa vad disparitia a cel putin doua echipe in cazul in care nu vom gestiona cum trebuie situatia actuala. De fapt, cred ca sunt patru echipe in prag de disparitie, daca nu se iau masurile corecte. Asta inseamna ca 8 masini ar putea sa dispara de pe grila de start la anul, ceea ce nu face bine sportului. Timing-ul nu este deloc favorabil, pentru ca nu e usor sa gasesti finantatori pentru aceste echipe, imediat dupa incheierea crizei medicale. Formula 1 se afla intr-o stare fragila in acest moment”.

PARIATI PE RELUAREA SEZONULUI DE FORMULA 1 (DA / NU)

Vizitati pagina noastra de Facebook!

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Vrei 500 de RON GRATIS pentru pariurile tale? Deschide-ti cont online la Fortuna, cu un simplu CLICK aici. La primul depozit primesti bonusul! 

Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu