Tot ce trebuie sa stii despre loterii » Care sunt cele mai populare loterii online din Romania, cum se joaca si cum poti obtine profit!

loteriile

Loteriile sunt extrem de cunoscute si iubite in Romania. Fiecare dintre noi cunoaste cel putin o persoana care joaca cel putin ocazional la loto. Acum, in era tehnlogiei, loteriile s-au mutat de la casele terestre la cele online. Odata cu aceasta inovatie, granitele pariurilor pe loto s-au deschis inclusiv catre loteriile internationale.

Ce sunt loteriile?

Loteriile sunt un joc de societate in care participantii mizeaza pe diverse numere dintr-un anumit interval stabilit. Dupa ce participantii isi aleg numerele preferate are loc o extragere, aceasta putand fi realizata atat manual (ex. o persoana extrage numerele castigatoare dintr-un bol), cat si tehnologic (ex. numerele sunt introduse intr-un program online ce extrage numere in mod aleatoriu). Cei ce au mizat pe numerele extrase castiga bani, in functie de numarul numerelor corecte jucate si de miza utilizata.

Cele mai populare loterii online

Cu siguranta, in Romania cele mai populare loterii terestre sunt cele organizate de zeci de ani, 6/49 si 5/40. Totusi, la nivel mondial, exista o multitudine de alte loterii. Printre cele mai cunoscute sunt cele de timp Keno/Kino, unde se extrag 20 numere (dintr-un total de 62, 70, 80 sau 90), alaturi de alte variatiuni precum 10/20, 7/50, 5/41 etc.

Pariuri pe loto online

Poti miza pe orice loterie iti doresti direct din confortul casei tale. Tot ce ai nevoie pentru a incepe aventura ta online este un cont deschis la una dintre casele de pariuri ce ofera posibilitatea pariurilor pe loterii (poti gasi in cele ce urmeaza detalii aferente). Online, poti alege loteria ce iti place cel mai mult, miza preferata, dar si sistemul dorit. Spre exemplu, poti investi 1 RON in 2 sau 3 numere la o loterie de tipul 20/80 si, in acelasi timp, poti investi o suma mai mare, precum 10 sau 20 RON, intr-un singur numar la aceeasi loterie. Un alt exemplu concludent poate fi reprezentat de pariurile ce iti confera o sansa mult mai mare de castig la loteriile de tipul 10/20, unde poti paria pe 1-2 numere, ce au o probabilitate mult mai mare de a fi extrase.

Cele mai populare loterii online din Romania

Cea mai populara loterie online din Romania este, conform statisticilor, Multi Loto Polonia 20/80. In cadrul acesteia au loc zilnic doua extrageri, una la ora 15:00 si cealalta la ora 22:40. Diverse case de pariuri denumesc aceste extrageri „Polonia Multi 1” si „Polonia Multi 2” in functie de momentul din zi al extragerii, in vreme ce altele le numesc pe ambele „Polonia Multi Multi”. O prezentare pe larg a loteriei Polonia 20/80 poate fi gasita la noi pe site – CLICK AICI!

In continuare, cei mai multi dintre pariorii romani prefera Grecia Keno 20/80. Denumita Kino Grecia, principala diferenta dintre aceasta loterie si cea poloneza este reprezentata de faptul ca extragerile au loc zilnic, din 5 in 5 minute, in intervalul orar 09:00-23:55. La fel ca si in cazul Polonia Multi, Loto Grecia iti ofera posibilitatea sa mizezi atat pe un singur numar (1/1), cat si pe diverse combinatii sau sisteme de tipul 2/3, 3/4, 3/5 etc. O prezentare pe larg a loteriei Grecia 20/80 poate fi gasita la noi pe site – CLICK AICI!

In fine, cea de-a treia loterie populara din Romania este cea italiana, numita Loto Win For Life 10/20. Aceasta se remarca prin faptul ca se extrag nu mai putin de 10 numere dintr-un total de doar 20. Extragerile au loc din ora in ora, numarul mare de numere extrase crescand semnificativ sansele jucatorilor de a obtine profit. O prezentare pe larg a loteriei Win For Life 10/20 poate fi gasita la noi pe site – CLICK AICI!

Unde pot paria online pe loterii?
La NetBet, primele 5 bilete sunt fara risc!

Daca nu ai incercat loteriile online, acum e momentul! Pariaza din banii lor! Ce trebuie sa faci?

Pariază acum!

La PublicWin ai cele mai mari cote!

Ca sa poti beneficia de cote marite pentru mai multe loterii trebuie sa le loghezi pe contul tau PublicWin. Daca inca nu ai un cont la PublicWin, iti poti deschide unul chiar acum, utilizand acest link special. Imediat dupa ce ti-ai deschis contul, poti solicita bonusul 100% BONUS până la 1000 RON pentru pariuri sportive!

Pariaza acum!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu