Premier League, etapa a 36-a: Leicester joaca pe Old Trafford pentru titlu!

Dupa remiza inregistrata da Tottenham, acasa, cu West Brom, Leicester este campioana a Angliei in proportie de 99%! ”Vulpile” pot bifa aceasta performanta istorica inca din runda a 36, programata la finele saptamanii. Calculele nu sunt foarte complicate: daca Leicester si Tottenham obtin acelasi rezultat in disputele etapei, londonezii avand la randul lor un meci extrem de greu la Chelsea, Vardy, Mahrez si compania intra in istorie!

Cele doua infruntari, programate duminica, de la ora 16:05, respectiv luni, de la ora 22:00, nu sunt singurele puncte de atractie ale etapei. Foarte interesant se anunta si meciul Southampton – Manchester City, in care ”cetatenii”, aflati in mijocul dublei de foc cu Real din semifinalele UCL, cauta victoria prin care sa-ti apere locul 3 si calificarea automata in grupele intrecerii. Cu un eventual rezultat negativ, Aguero si compania s-ar putea vedea depasiti in clasament de Arsenal. ”Tunarii” sunt favoriti certi pe Emirates, in disputa cu Norwich, formatia de pe primul loc retrogradabil. West Ham, care inca alearga dupa locul 5 ocupat de Man United si calificarea in Europa League, merge in fief-ul lui West Bromwich Albion.

Promotie Sportingbet: Asigurare pentru pariuri

Sunderland, Norwich sau Newcastle: Care se salveaza?

In batalia pentru mentinerea in prima liga, cel mai greu meci il are, dupa cum se amintea, Norwich. Nici lui Sunderland nu-i va fi usor sa castige puncte la Stoke, dar nu si imposibil, in timp ce, raportat la forma din ultimele confruntari, teoretic, Newcastle poate scoate maximum din duelul cu Crystal Palace de pe St. James’ Park. Calificati in finala FA Cup, dupa victoria cu Watford din weekendul anterior, oaspetii vor forta cel putin o remiza. Foarte probabil, un punct i-ar garanta lui Palace salvarea matematica de la retrogrdare, cu doua runde inainte de final.

Pariaza la Sportingbet pe etapa a 36-a din Premier League – Primul pariu este 100% gratuit! 

premier league sportingbet

Pariaza gratis pe echipa favorita la Sportingbet: Ai un pariu fara risc de 200 RON la prima depunere!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu