Pariuri fotbal » Sorții au fost generoși astăzi la Nyon cu reprezentantele României în Europa League » Prezentarea adversarilor românilor și cotele la pariuri sunt aici!

Sorții au fost generoși astăzi la Nyon cu reprezentantele României în Europa League.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

FCSB, câștigătoarea Cupei României, se va duela cu armenii de la FC Shirak. Adevrsara „roș-albaștrilor” are un lot a cărui valoare totală ajunge potrivit site-ului de specalitate transfermarkt.de la 2.150.000 de euro. Campioană națională de patru ori în Armenia, în anii 1992, 1994, 1999 și 2012, FC Shirak nu este o prezență constantă în preliminariile cupelor europene, ultima participare în Europa League fiind în urmă cu trei ani când FC Shirak era eliminată încă din runda inaugurală a preliminariilor, după un „general” 2-4 cu ND Gorica. Faptul că acest duel se va decide la București constituie un mare atuu pentru „roș-albaștri” care sunt clar favoriți la accederea în turul următor.

FCSB- FC Shirak
Cote Betano: 1.25 6.45 9.75
Vicecampioana României, Universitatea Craiova va evolua în deplasare în Georgia cu Lokomotiv Tbilisi, din Georgia. Adversara trupei pregătite de Cristiano Bergodi are în palmares trei cupe ale Georgiei, fiind un adversar inferior oltenilor din toate punctele de vedere. Formația lui Giorgi Chiabrishvili este pe locul 6 în acest moment cu 9 puncte cucerite în 8 meciuri, valoarea lotului fiind de 4,3 milioane de euro.

Lokomotiv Tbilisi – Universitatea Craiova
Cote Betano: 6.05 5.40 1.40
Moldovenii, la cea de-a doua experiență europeană din istorie!

Cea de-a treia reprezentantă a României în Europa League, FC Botoșani va avea parte de cea mai grea misiune în încercarea de a accede în faza următoare a competiției. Ordabasy, adversara moldovenilor, are un singur trofeu cucerit în istorie în Kazahstan, respectiv „Cupa” pe care a cucerit-o în sezonul 2010-2011, însă are un lot cifrat la 12.4 milioane de euro, fiind la capitolul „buget” peste toate formațiile din Liga 1. Acesta este și motivul pentru care Ordabasy pleacă cu prima șansă la calificare. Avantajul trupei pregătite de Marius Croitoru îl constituie faptul că din cauza restricțiilor anti-coronavirus, partida ar urma să se dispute ori la Botoșani, în cazul în care adversarii acceptă acest lucru, ori în Grecia, Turcia sau Ungaria, variante pe care UEFA le-a dat în astfel de cazuri în care anumite echipe nu pot pătrunde în anumite țări din cauza acestor restricții. După doar patru meciuri jucate în acest sezon, Ordabasy, formație pregătită de antrenorul Kakhaber Tskhadadze, se află pe locul 7 din 12 echipe, cu doar 4 puncte acumulate. Ultimul meci oficial jucat de adversara lui FC Botoșani a avut loc pe 1 iunie, contra celor de la Karagandy, scor 0-1.

Ordabasy – FC Botoșani
Cote Betano: 2.02 3.75 3.35
Vă reamintim că din cauza restricțiilor existene, UEFA a decis ca aceste partide să se disăute într-o singură manșă, formația organizatoare fiind desemnată prin tragere la sorți.

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit

 

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 1


Lasa un comentariu