Leicester, Ranieri si planurile pentru viitorul sezon!

”Vulpile” si-au trecut in palmares un titlu istoric, iar asa cum era de asteptat, ofertele pentru jucatorii lui Leicester au inceput sa curga. Mahrez, Vardy si Kante sunt cei mai curtati, iar sumele avansate de cluburile interesate, ametitoare.

Ranieri este insa convins ca-si va convinge vedetele sa mai joace pentru Leicester, inainte de a face un pas ce s-ar putea dovedi chiar neinspirat. ”Daca vor veni sa-mi ceara un sfat in ceea ce priveste transferul la o echipa de top, le vor spune: Ai grija! Si Leicester va fi de cum o formatie de varf. Daca pleci, poti rata performante importante. Mai bine mai ramai aici un an sau doi, avand si sansa de a evolua in Liga Campionilor, acolo unde iti poti masura fortele cu marile echipe ale Europei” .

Iubit si respectat delevii sai, cuvantul lui Ranieri va conta enorm in viitoarele alegeri ale acestora. Fara indoiala insa, vor exista si oferte irezistibile, atat pentru jucatori, cat si pentru club. Oricum, Ranieri are si un plan B pregatit, in cazul in care puterea sa de convingere va da gres: ”Vor fi transferuri. Vrem sa completm lotul, dar mai ales, sa-l imbunatatim. Nu vom aduce vedede, ci doar jucatorii ce se potrivesc perfect filozofiei noastre”.

mahrez vardy promotii leicester Watford

Cert e faptul ca Ranieri va avea la dispozitie o suma consistenta pentru realizarea mutarilor necesare. Titlul a adus in conturile lui Leicester 93 de milioane de lire sterline, alte 30 de milioane urmand a intra prin participarea in grupele Ligii Campionilor.
Pana la acest moment, conducatorii campioanei Angliei au fost extrem de tacuti in ceea ce priveste intaririle ce vor veni in vara, premergator startului Premier League si al debutului in Liga Campionilor. Zvonurile au inceput totusi sa circule, iar potrivit acestora, pe lista scurta a lui Leicester se afla William Carvalho (Sporting Lisabona), Thorgan Hazard (Monchengladbach) si Dennis Praet (Anderlecht u21).

26.00 este cota oferita de Sportingbet pentru un titlu castigat de Leicester si in stagiunea 2016/2017 de Premier League. Manchester City (2.75), Arsenal (6.00), Chelsea (6.00), Tottenham  (7.50), Manchester United (8.00) si Liverpool (10.00) sunt formatiile mai bine cotate. 

Pariaza gratis pe echipa favorita la Sportingbet: Ai un pariu fara risc de 200 RON la prima depunere!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu