„Tricolorii” se întorc pe „Laugardalsvöllur” » Să fie semn bun?! » În urmă cu 24 ani, naționala lui Hagi zdrobea Islanda la Reykjavík cu 4-0!

Islanda – România se dispută joi, 8 octombrie, de la ora 21:45 pe „ Laugardalsvöllur” din Reykjavík în semifinale play-off-ului pentru EURO 2020, duelul urmând a se juca cu porțile închise. 3.15 este la Betano cota pentru o victorie a Românie în 90 de minute!

Islanda – România
Cote Betano: 2.45  3.10  3.15
Cu toate că bookmakerii le oferă prima șansă la victorie și implicit la calificare nordicilor, „tricolorii” au toate motivele să spre la câștigarea acestui duel și la accederea în finala play-off-ului pentru calificarea la EURO 2020, meci în  are ar urma să întâlnească învingătoarea partidei Bulgaria – Ungaria.

Și asta pentru că jocul primei reprezentative sub comanda lui Mirel Rădoi a fost în creștere, cel puțin pe fază ofensivă „tricolorii” arătând că știu să atace. Chiar dacă rezultatul nu a fost cel doirt la debutul lui Rădoi ca selecționer, scor 1-1 cu Irlanda de Nord în Liga Națiunilor, ehipa noastră a dominat copios jocul creându-și numai puțin de 17 ocazii de a marca și având 9 șuturi pe poartă, cifre care spun totul despre noul stil de joc pe care fostul selecționer al „tineretului” l-a implinentat primei reprezentative. „Tricolorii” au dat lovitura cu Rădoi în Austria când, plecați cu șansa a doua, au câștigat mai clar decât o arată scorul, 3-2, în fața unui adversar de calibru al Europei.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Pe lângă faptul că au în noul selecționer Mirel Rădoi un garant al succesului, „tricolorii” au de partea lor și avantajul moral dat de cele două victorii la scor contra islandezilor.

În preliminariile Campionatului Mondial din 1998 din Franța, cele două reprezentative s-au aflat față în față într-o grupă ce avea să fie câștigată de „tricolori” și din care au mai făcut parte Irlanda, Lituania, Macedonia de Nord și Liechetenstein. Fără să „transpire”, echipa lui Hagi & co administra un dublu 4-0 atât la București cât și pe „ Laugardalsvöllur” din Reykjavík, teren pe care se va juca și decisivul de joi.

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu