Misiune BetCombo Islanda – Romania la Betano, cu un Free Bet de 50 RON!

România se luptă pentru a obține o nouă șansă la prezența în cadrul unui turneu final! Islanda este primul obstacol în drumul băieților noștri spre Campionatul European!

Rădoi are șansa de a deveni primul selecționer din istoria României care reușește să califice echipa la un turneu final în urma unui play-off. Meciul din semifinalele play-off-ului pentru calificarea la EURO este special și pentru că ar putea înseamna debutul lui Mario Camora în tricoul României. Jucătorul CFR-ului ar urma să fie să fie primul străin naturalizat care debutează pentru reprezentativa noastră.

După victoria spectaculoasă obținută la Klagenfurt contra Austriei, băieții lui Mirel Rădoi au reușit să capete gura de oxigen de care aveau nevoie înainte de confruntarea cu Islanda. Golurile marcate de Denis Alibec, Dragoș Grigore și Alexandru Maxim au semnat euforia din jurul lotului pregătit de tânărul selecționer.

Dacă vor trece de Islanda, românii vor juca împotriva câștigătoarei dintre Ungaria și Bulgaria, tot în deplasare. Pumnii strânși pentru trupa lui Rădoi în partida cu Islanda! Ca să ne bucurăm și mai tare de spectacolul oferit de băieții noștri pe teren, Betano a pregătit o Misiune BetCombo special pentru cei care trăiesc la maxim meciurile echipei României! Intră pe site-ul sau aplicația Betano, alege partida cu Islanda din ofertă, bifează opțiunea BetCombo, plasează pronosticurile câștigătoare și apoi bucură-te de fotbal cu un Free Bet!

Pentru a participa in Misiune urmează pașii de mai jos:

Logheaza-te pe contul tau Betano si participa in misiune. Daca inca nu ai cont la Betano, iti poti deschide acum unul utilizand acest link special. Automat primesti bonusul de pana la 500 lei oferit de agentie.

  1. Plasează un bilet de pariere pe meciul Islanda – România (08/10, ora 21:45), înainte de startul evenimentului, folosind opțiunea BetCombo
  2. Cu o cotă totală a biletului de cel puțin 2,00
  3. Și o miză de cel puțin 50 de lei

Imediat ce pariurile sunt stabilite, vei primi automat un Free Bet de 50 de lei!

Te rugăm să ții cont că:

  • DOAR biletele plasate prin BetCombo sunt considerate parte a Misiunii.
  • Oferta este valabilă DOAR pentru meciul Islanda – România (08/10, 21:45).
  • Se poate intra în Misiune până cel târziu joi, 08/10/2020, ora 21:40.

Participa la Misiunea BetCombo Islanda – Romania!

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu