Avem echipele probabile la România – Austria » „Tricolorii”, au ajuns out-sider în lupta pentru câștigarea grupei » Noile cote la pariuri sunt aici »»

Campionatul Mondial

Cota României la câștigarea grupei din Liga Națiunilor s-a prăbușit, selecționata lui Mirel Rădoi având mai mult șanse teoretice pentru a termina pe primul loc.

Dacă înaintea duelului de la Oslo aveau cota 4.00 pentru a termina pe primul loc în grupă, după eșecul lamentabil din Norvegia, „tricolorii” au ajuns la cota 8.00 pentru a termina în fața Austriei, Norvegiei și Irlandei de Nord. Aflați la egalitate de puncte după primele trei runde, cu câte 6 puncte acumulate, Austria și Norvegia sunt favorite în fața „tricolorilor” pentru a-și adjudeca grupa, fiind cotate cu 1.75 respectiv 2.65.

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!
         

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Cu toate că jocul prestat în Norvegia a lăsat de dorit, fiind lipsit de orice orizont, o victorie a elevilor lui Mirel Rădoi miercuri la Ploiești pe „Ilie Oană” cu Austria i-ar readuce cu șanse reale la câștigarea grupei și ar menține vie lupta la primul loc până în ultima etapă.

Lucrul care ne dă speranțe că am putea face totuși o figură furmoasă miercuri la Ploiești este dat atât de victoria de luna trecută din Austria, „tricolorii”  cât și de faptul că în palmaresul „all-time” România stă mai bune având două victorii față de una a adversarilor, trei dueluri terminându-se nedecis.

România – Austria, duel contând pentru runda a IV-a a Grupei 1 Liga B din Nations League va avea loc pe „Ilie Oană” din Ploiești, miercuri de la ora 21:45.

Echipe probabile România – Austria:
România: Tătărușanu – Manea, Burcă, Tocșca, Camora- Stanciu, Crețu, Maxim- Iancu, Alibec, Mitriță
Austria: Pervan – Lainer, Dragovic, Hinteregger, Alaba – Ranftl, Ilsanker, Baumgartlinger, Baumgartner – Gregoritsch, Schlager

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 1


Lasa un comentariu