Dan si Sabin te invita in fiecare saptamana sa castigi la pariuri: Uita-te la emisiunea ”Un Pont pe Zi”

Difuzata saptamanal, incepand cu luna octombrie a anului 2015, emisiunea ”Un Pont pe Zi” este gazduita si produsa la cele mai inalte standarde, in studiourile televiziunii Romania TV. Echipa de prezentatori ai emisiunii nu mai are nevoie de nicio prezentare, Dan Bâra și Sabin Pîrvan, intemeietorii proiectelor pariori.ro de la Gazeta Sporturilor, GSP TV si Radio GSP fiind bine cunoscuti pariorilor din Romania, pentru calitatea analizelor, informatiilor si pronosticurilor oferite.

dan pozaIn cele cateva zeci de editii, emisiunea a reusit sa doboare record dupa record de ponturi corecte. In niciuna dintre editiile ”Un Pont pe Zi” difuzate online, pe site-ul www.pariuri1x2.ro, nu au fost oferite mai putin de 60 de pronosticuri castigatoare! Echipa care lucreaza in spatele proiectului este una cu vaste cunostinte si o experienta deosebita in pronosticarea evenimentelor din toate disciplinele sportive, incepand cu fotbalul si terminand cu sporturi precum baseball, schi, Formula 1, motociclism sau chiar darts.

In afara pariurilor clasice, Dan si Sabin va invata cum sa cstigati la pariuri, care sunt sistemele de pariere ce va pot aduce profit,eu1 explicandu-va si variantele de pariere care uneori par imposibil de descifrat, precum handicapurile asiatice sau pariurile de tip exchange. In afara de toate cele amintite, in finalul fiecarei emisiuni, intinse pe durata a aproximativ 60 de minute, prezentatorii va propun si un bilet al saptamanii, alcatuit din ceea ce tipsterii considera a fi ”ponturi safe”. In marea majoritate a cazurilor,  combo-uri sugerate sunt castigatoare!

Va invitam asadar sa urmariti in fiecare saptamana ”Un Pont pe Zi”, un produs fara concurenta pe piata TV din Romania a pronosticurilor sportive. Alaturi de Dan si Sabin, castigurile dumneavoastra nu vor fi doar mai dese, ci si mai consistente!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu