Ne pregatim de Roland Garros: Tot ce trebuie sa stii despre turneul din Franta, in cote Unibet!

Meciurile de pe tabloul principal al Roland Garros-ului vor incepe luna aceasta pe data de 22, atat pe cel masculin, cat si pe cel feminin.


Click aici pentru a-ti deschide cont la Unibet!

In aceasta saptamana au inceput emotiile pentru romani la marele slam de la Paris, atat la fete, cat si la baieti. Marius Copil si Adrian Ungur au jucat deja primele tururi de calificari si au reusit sa treaca fara prea mari emotii. Marius a trecut in 3 seturi de Go Soeda, scor 6-4, 2-6, 6-3, iar Adi de americanul Smyczek, scor 6-2, 6-7, 6-3. Romancele au inceput marti meciurile din calificari, insa procentul de reusita nu este la fel de bun ca la baieti. Sorana Cirstea si Andreea Mitu au reusit sa se califice in turul secund de calificari, insa Patricia Tig, cea care a avut un parcurs excelent la Madrid, a cedat in 3 seturi in fata Vaniei King.

Favoritul principal al acestei editii este fara dar si poate sarbul Novak Djokovic, cel care a reusit sa ajunga pana in finala ultimei editii, insa a fost invins de elvetianul Stan Wawrinka. Anul acesta este cotat din nou cu prima sansa, 1.80, insa Andy Murray si Rafael Nadal sunt pregatiti sa faca un turneu mare la Paris. Spaniolul este cotat cu sansa a 2-a la cucerirea titlului, 3.50, insa britanicul a csatigat ultimul turneu Masters, cel de la Roma, intr-o finala perfecta contra lui Djokovic si vine la acest turneu cu moralul ridicat si o cota de 5.50 la cucerirea titlului. Cei ce mizeaza pe Wawrinka sa isi mentina titlul cucerit anul trecut pot castiga de 18 ori suma pariata.

Garros

La fete, Serena Williams este evident principala favorita, cu o cota de 2.88, insa Victoria Azarenka si Simona Halep sunt hotarate sa o detroneze pe favorita numarul 1. Cota de 6.50 oferita Simonei pentru castigarea titlului, la egalitate cu Azarenka. Dintre romance, Irina Begu este cotata cu 101 la cucerirea trofeului, Monica Niculescu cu 701, iar Alexandra Dulgheru cu 1201.

Garros

Le uram succes tuturor reprezentantilor romani la acest turneu si speram sa avem rezultate cat mai bune, atat la simplu cat si la dublu.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu