Ibrahimovici, nehotarat: Gloria „diavolilor” sau averea chinezilor?

Conform Sky Sport News, Zlatan Ibrahimovici este hotarat sa nu dea curs unei alte oferte din Premier League, cu exceptia celei venite de la Manchester United. Suedezul este primul pe lista lui Mourinho, potrivit presei engleze, conducatorii „diavolilor” demarand deja negocierile cu atacantul. Afacarea s-ar putea parafa imediat dupa oficializarea numirii lui Mourinho la carma trupei de pe Old Trafford, eveniment care se va petrece foarte curand, cu atat mai mult cu cat Ibra doreste sa semneze cu viitoare sa echipa, inainte de startul Campionatului European.

Cerintele financiare ale atacantului sunt piperate, acestea ridicandu-se la peste 11 milioane de lire sterline pe sezon. United nu-si face, insa, probleme, contabilii gruparii engleze stabilind ca suma ar putea fi acoperita doar din vanzarile de tricouri si suveniruri cu Ibrahimovici.

Exista insa si un impediment in calea perfectarii tranzactiei. Ibrahimovici, care va implini 35 de ani in luna octombrie, este serios tentat sa accepte o oferta mult mai consistenta financiar, venita de la un club din prima liga chineza. Numele echipei nu a fost inca dezvaluit, dar se cunoaste suma cu care Ibrahimovici ar fi remunerat. Este vorba de o avere, fostul varf al PSG-ului urmand a incasa in doua sezoane,  53 de milioane de lire sterline!

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu