Super mutare pregatita de Liverpool: Vezi ce atacant au „cormoranii” in vizor!

Presa engleza anunta ca Liverpool este pregatita sa pluseze pentru achizitionarea lui Gustavo Higuain de la Napoli. Atacantul cu 36 de goluri inscrise pentru „gli azzurri ” in ultimul sezon este curtat si de alte cluburi de top ale Europei, PSG fiind in prim plan. Va conta insa si dorinta jucatorului, mai degraba tentat de o experienta in Premier League.

Higuain a fost cumparat in 2013 de la Real Madrid, Napoli platind in schimbul varfului 40 de milioane de euro. In acest moment, insa, nu se pune problema ca Higuain sa ajunga pe Anfield, sau la oricare alta echipa, pe mai putin de 60 de milioane de euro.

Liverpool are posibilitatea de a achita aceasta suma, mai ales ca finalista ultimei stagiuni de Europa League este pregatita sa renunte la Benteke. Adus anul trecut pe 46.5 milioane de euro de la Aston Villa, atacantul a dezamagit in tricoul lui Liverpool. Chiar si asa, Benteke nu duce lipsa de oferte, printre formatiile care-l doresc pe belgian aflandu-se, din cate se pare, si Atletico Madrid.

Napoli va incerca sa acopere imediat golul lasat de lui Higuain. Vicecampioana Italiei si-a fixat la randul sau principala tinta. Este vorba de Romelu Lukaku, de la Everton. Daca va ajunge la Napoli sau nu, ramane de vazut, dar despartirea belgianului de cealalta trupa din Liverpool, pare iminenta. Cu cateva zile in urma, varful de 23 de ani cotat la 35 de milioane de euro s-a declarat hotarat sa incerce o noua provocare, dupa 3 ani petrecuti in tricoul „caramelelor”.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu